Listové těsto vyválíme na 2 mm a nařežeme na proužky silné asi 2,5 cm. Proužky potřeme vodou a natočíme na trubičky na kremrole. Připravené těsto na trubičkách potřeme rozšlehaným žloutkem a poskládáme dál od sebe na plech s pečícím papírem. Trubičky s kremrolemi necháme 10 minut odpočinout.
Kremrole pečeme dozlatova v troubě předehřáté na 210 °C asi 20 minut s nádobkou s vodou. Ještě horké kremrole odendáme z trubiček a necháme vychladnout.
Cukr dáme vařit s vodou.Teplota musí být 124 °C. Vaříme do cukrového rozvaru. Z bílků ze zbytkem cukru vyšleháme pevný sníh. Uvařenou cukrovou hmotu přidáme jemně do našlehaného sněhu. Sníh necháme vychladnout. Vychlazenou hmotu přendáme do cukrářského sáčku a naplníme vychlazené kremrole.
Plněné kremrole z listového těsta ozdobíme cukrem moučka nebo čokoládovou polevou a podáváme.