Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků se špetkou soli ušleháme tuhý sníh.
Máslo utřeme s cukrem, vmícháme žloutky a vše důkladně promícháme. Po částech přisypáváme mouku prosátou s kypřícím práškem a lijeme mléko. Nakonec opatrně vmícháme připravený sníh. Těsto důkladně rozetřeme do tukem vymazaného a moukou vysypaného plechu a upečeme jej pozvolna při teplotě 120 °C.
Mezitím si připravíme hustý puding podle návodu na balíčku, pouze použijeme poloviční množství mléka.
Po upečení korpus potřeme ještě teplým pudingem a navrch naskládáme těsně vedle sebe BeBe sušenky. Nakonec povrch přelijeme čokoládovou polevou připravenou z rozlámaných kousků čokolády rozpuštěných v horkém tuku.
Pudingový koláč necháme vychladnout a poté jej necháme odležet alespoň hodinu v ledničce. Vynikající je však i druhý den.