Ovoce dáme na síto dobře okapat. Z mléka, cukru a vanilkového pudinku v prášku uvaříme řidší pudinkový krém. Pudink necháme vychladnout. Listová těsta rozválíme do plátů o velikosti plechu. Troubu předehřejeme na 250°C.
Plech vypláchneme studenou vodou a položíme na něj první plát. Ten posypeme polovinou piškotové strouhanky, poklademe okapaným ovocem, posypeme cukrem, skořicí, grankem, ořechy, znovu posypeme piškotovou strouhankou a zalijeme vychladlým pudinkovým krémem. Vše přiklopíme druhým listovým plátem.
Koláč potřeme rozšlehaným vejcem a vložíme do rozpálené trouby. Prudce pečeme asi 7 až 10 minut, potom teplotu stáhneme na 170°C a 30 minut dopékáme.
Vychladlý pudinkový koláč z listového těsta krájíme na řezy a podáváme.