Z části mouky, cukru, droždí a části vlažné vody vytvoříme kvásek, který necháme v teple vzejít. Do mísy dáme zbylou mouku, sůl a promícháme. Přilijeme olej. Přidáme kvásek a zbylou vlažnou vodu. Vypracujeme vláčné těsto, které se nelepí. Dáme do tepla kynout na 30 - 40 minut.
Po vykynutí těsto znovu zpracujeme a vyválíme čtvercovou placku o síle asi 5 mm. Rozkrájíme ostrým nožem na 10 - 15 trojúhelníků. Od širší strany zavineme, rohlík musí mít zavinutou špičku těsta pod sebou, a přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Necháme ještě chvíli kynout. Potřeme rozšlehaným vejcem, posypeme kmínem a hrubou solí.
Rohlíky Banket pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 10 - 15 minut dozlatova.
Rohlíky jsou nejchutnější při okamžité konzumaci, nelze je skladovat do druhého dne.