Vcelku dietní recept. Přípravíme si nízkokalorickou, a přitom lahodnou večeři.
Hodnocení
4.3
/ 5 (6x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
4 lžíce
hladká mouka
200 g
žampiony
800 g
rybí filé
2 lžíce
rybí koření
podle chuti
sůl
mletý kmín
podle potřeby
citron
olej na smažení
Postup přípravy
Filé očistíme, opláchneme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou, kterou jsme vymačkali z připraveného citronu. Do mouky vmícháme koření na ryby a v této směsi filé obalíme.
Rozpálíme si na pánvi olej a ryby na něm z obou stran důkladně opečeme. Filety vyjmeme a uchováme v teple.
Do výpeku dáme na plátky pokrájené žampiony, osolíme, okmínujeme a podusíme doměkka.
Na talířích přeléváme filé žampionovou šťávou a podáváme s bramborem.