Recept na rychlou polévku ze zbylého kuřecího masa.
Hodnocení
2.3
/ 5 (22x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
1 lžíce
máslo
1 hrneček
kuřecí maso
1 hrneček
polévková zelenina
1 kostka
bujón
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř
zelená nať
podle potřeby
drobení
Postup přípravy
Polévkovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Zelenou nať nasekáme na jemno.
Na másle osmahneme polévkovou zeleninu. Pokud máme syrové maso, tak i toto maso. Vlijeme teplou vodu, přidáme bujon a vaříme do změknutí. Jako zavářku přisypeme drobení. Pokud máme čerstvé, přidáme dříve než vlastní vařené mražené, které stačí jen rozpustit. Posypeme natí a dochutíme podle chuti.
Rychlou kuřecí polévku se zavářkou ihned podáváme k jídlu.