Cibuli oloupeme a nakrájíme na nudličky, česnek na tenké plátky. Vajíčka uvaříme natvrdo, žloutky vyloupneme a bílky rozkrájíme. Můžeme použít i celá vajíčka. Balkánský sýr rozdrobíme, eidam a hermelín nakrájíme na kousíčky.
Široké nudle uvaříme podle návodu na obalu ve vodě dochucené bylinkovým bujónem. Do vody přidáme i lžíci oleje. Uvaříme podle návodu na obalu al dente. Pak jen nudle scedíme.
Na oleji dozlatova osmahneme cibuli, přisypeme česnek, kukuřici a ještě chvíli necháme restovat. Přidáme lžičku nakládaného kopru, trochu vegety a zmírníme teplotu. Vsypeme těstoviny, bílky, sýry a dochutíme provensálským kořením. Pár minut prohříváme, až se sýr začne rozpouštět.
Široké nudle se třemi druhy sýra podáváme ještě teplé, ohřívané už nejsou tak dobré.