Větší kuřecí křídla nařízneme v kloubu a odstraníme špičky. Křídla dobře očistíme, stáhneme kůži, umyjeme a osušíme.
Opranou a vytřepanou petrželku nasekáme na jemno. Česnek prolisujeme a z citronů vymačkáme šťávu. Připravené suroviny promícháme s jednou lžící olivového oleje, špetkou soli a čerstvě mletým pepřem. Touto směsí přelijeme kuřecí křidélka a necháme je v chladu alespoň hodinu marinovat.
Kuřecí křidélka po hodině vyndáme z marinády a obalíme je v mouce. Mouku otřepeme a křídla obalíme v rozšlehaných vejcích. Křídla vyndáme z vajec, trochu s nimi zatřepeme a ihned je osmažíme v rozehřátém oleji. Kuřecí křídla smažíme pěkně dozlatova ze všech stran a ukládáme na sací kartu.
Smažená kuřecí křidélka podáváme teplé s oblíbenou přílohou nebo jen se salátem a čerstvým pečivem.