Velice známé těstovinky, ale upravené netradičně pro naší kuchyni, vyzkoušejte krevety s bílým vínem.
Hodnocení
3.0
/ 5 (759x)
Doba přípravy
75 min
Chutnalo
1x
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
- -
petrželka
1 ks
cibule
400 g
krevety
350 g
těstoviny
200 ml
bílé víno
- -
paprika zelená
200 g
sterilované žampióny
Postup přípravy
Uvaříme špagety dle návodu. Krevety zalijeme bílým vínem a dáme asi na 2 minuty do mikrovlnky (asi 800W). Pokud nemáte mikrovlnku, nechte je jen přejít varem a stáhněte hned z ohně. Krevety vyjmeme, do vývaru vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilované žampiony, papriku na proužky vše asi 5 minut podusíme. Pak do vývaru vrátíme krevety, přidáme petrželku a prohřejeme, ochutíme. Špagety přeléváme na talíři omáčkou se zeleninou.