Nechce se vám mořit s balením masa, tak to udělej jednoduše.
Hodnocení
3.0
/ 5 (6x)
Doba přípravy
45 min
Chutnalo
1x
Ingredience
0.8 l
vývar
1 ks
cibule
200 g
uzenina
mletý pepř
4 plátky
hovězí zadní
4 ks
okurka sterilovaná
4 ks
vejce natvrdo
podle potřeby
olej
podle chuti
sůl
majoránka
hořčice
Postup přípravy
Dobře naklepeme plátky masa, osolíme je, opepříme, potřeme majoránkou a posypeme drobně nakrájenou cibulí..
Do kastrolu nalijeme olej, rozehřejeme a na sebe klademe po jednom plátky. Přikryjeme pokličkou a necháme pustit šťávu. Pak plátky podlijeme vývarem z masoxu, přidáme hořčici, nakrájenou uzenin a nakrájená vejce natvrdo se sladkokyselými okurkami. Španělské ptáčky pro líné společně dusíme doměkka.
Španělské ptáčky pro líné podáváme s rýží nebo knedlíkem.