Recept na zvěřinovou delikatesu z kančí kýty a šípkové omáčky.
sůl | |
100 g | špek |
50 g | sádlo na vymazání |
800 g | kančí kýta |
omáčka | |
---|---|
cukr | |
ocet | |
100 g | cibule |
100 g | celer |
100 g | mrkev |
divoké koření | |
pepř | |
100 g | šípková marmeláda |
100 ml | červené víno |
příloha | |
3 ks | vejce |
3 hrnky | mléko |
50 g | perník na strouhání |
3 ks | rohlík |
3 hrnky | hrubá mouka |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena