Chřest oškrábeme a odřízneme z něj tvrdou část. Opepříme, osolíme a vložíme na gril.
Mezitím si připravíme dresing: lískové oříšky spaříme a oloupeme, potom nakrájíme nadrobno. Osolíme, opepříme, přilijeme šťávu z granátových jablek a olivový olej a přisypeme mořskou sůl.
Opečený chřest sundáme z grilu, překrojíme ho na menší části, promícháme s dresingem a necháme odležet.
Teď si připravíme steak: maso dvakrát za sebou osolíme a opepříme z obou stran a vložíme na gril. Středně propečené maso vyndáme do mísy, zabalíme do alobalu a necháme chvíli odležet.
Hovězí steak na závěr ještě posypeme mořskou solí a podáváme spolu s chřestovým salátem.
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!