Hovězí maso nakrájíme na kousky. Je možné použít jakékoliv maso, například skopové, vepřové i drůbeží. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
Na velké pánvi rozpustíme 45 g ghee nebo másla, postupně podusíme všechno maso, dokud není po obou stranách hnědé, poté vyndáme z pánve a odstavíme. V pánvi rozpustíme zbytek ghee či másla, přidáme cibuli a chilli a 4 - 5 minut podusíme dozlatova. Přimícháme česnek, koriandr, šafrán, římský kmín, hořčicová semínka, polovinu garam masaly a ještě minutu podusíme.
Do pánve přilijeme vodu, přidáme rajčata, lístky curry, kousek skořice a přivedeme k varu. Zmírníme oheň, vrátíme do pánve maso, přikryjeme a na mírném ohni dusíme asi 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne. Potom vezmeme pánev z ohně, přimícháme zbývající garam masalu a jogurt. Vrátíme pánev zpět na oheň a suché hovězí curry ještě 5 minut podusíme. Pokud jsme používali skořicovou kůru a lístky curry, před podáváním je vyndáme.
Suché hovězí curry je vhodně podávat s rýží.