Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 464 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,28 g |
Tuky | 96,77 g |
Vláknina | 8,95 g |
Cholesterol | 108 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 88,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s pečivem nebo různě upravenými brambory - kaší, šťouchanými, nebo jen vařenými.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 4. 2015 14:16
20. 3. 2012 20:46
18. 3. 2012 12:57
17. 3. 2012 20:46
17. 3. 2012 20:36
Musím říct, že poslední dobou se v našem okolí masny opravdu snaží a téměř předhánějí, kde je co k dostání, takže třeba telecí kolínka (osso buco) už mají skoro všude, stejně tak baby kuřátka, kachní prsíčka apod.
17. 3. 2012 20:28
17. 3. 2012 16:44
17. 3. 2012 12:49
17. 3. 2012 12:21
17. 3. 2012 10:15
Já bych to chtěla tak ochutnat
17. 3. 2012 08:16
17. 3. 2012 08:00
17. 3. 2012 07:35
17. 3. 2012 00:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 21 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 24 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Říjnová nedělní menu ve znamení Havelského posvícení, prvních výlovů a sklizně zeleniny
Další recepty
Tématické fráze: hovězí líčka na černém pivu líčka na pivu líčka na pivě recepty hovězí líčka na černém pivu jak se připravují hovězí líčka vepřová líčka na pivu hovězí líčka hovězí lička na černém pivě hovezi licka recept vepřová líčka na černém pivu vepřové líčka na černém pivu vepřová líčka na pivě líčka na černém pivě hovězí líčka recepty hovezi na pivu hovězí líčka apetit hovězí na černém pivu telecí líčka na pivu licka líčka na černém pivu
Suroviny: líčka hovězí, špek, pivo černé, vývar masový, máslo, mrkev, petrželka kořenová, bulva celerová, cibule, med tekutý, protlak rajčatový, bobkový list, tymián sušený, rozmarýn sušený, pepř, sůl
Hovězí líčka na tmavém pivě a kořenové zelenince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n89l
14 názorů