0.5 kg | cibule | |
100 g | rajčatový protlak | |
100 g | med | |
500 ml | bílé víno | |
100 g | čerstvý zázvor | |
1 kg | kořenová zelenina | |
1 l | vepřový vývar | |
200 g | sádlo vepřové | |
1.5 kg | vepřová líčka | |
podle chuti | ||
---|---|---|
sůl | ||
tymián | ||
bylinky | ||
divoké koření | ||
mletý černý pepř | ||
příloha | ||
5 ks | vejce | |
1 snítka | tymián | |
300 g | polohrubá mouka | |
1 kg | brambory vařené | |
500 g | sádlo vepřové | |
směs | ||
200 g | fenykl | |
100 ml | olivový olej | |
1 lžíce | římský kmín | |
200 g | třtinový cukr | |
200 g | červená řepa | |
200 g | řapíkatý celer | |
200 g | kořenová petržel | |
400 g | červená a žlutá mrkev |
Autor:Radek Šubrt
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena