Blažené švestky ả la clafoutis recept
Postup přípravy. Švestky naložíme alespoň na 12 hodin do vína. Pak je i s vínem restujeme na pánvi nepřilnavým povrchem, dokud šťáva nezhoustne. Poté přidáme cukr a máslo a ještě krátce restujeme, aby vznikl hustý krém. Ten pak necháme odkapat misky a uschováme na závěrečnou ozdobu.
Podobné recepty jako Blažené švestky ả la clafoutis
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Recepty s dobrým hodnocením - vyzkoušené. Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na kůži je křížem několikrát nařízneme a propícháme hřebíčky a jehličkami rozmarýnu. Cibule a mrkev... více o Vepřová pečeně s kůrčičkou. Hroznové víno opereme pod tekoucí vodou a otrháme od stopek.
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Sušení ovoce v sušičce
Petra | 2. 10. 2015 16:02. Ahoj Lucko měla by se sušit do 50stipnu,to prý se zachovava nejvíce vitamínu a barvyv.Já suším na 48stupnu.Ale každé ovoce je jinak vodnaté tak doba je vždy orientační.Česnek na plátky jsem sušila 24h.Jablka 12h.Raději to susím déle než aby to chytlo plísen Vynikajíci je z
Podobné recepty jako Sušení ovoce v sušičce