Hovězí roštěná recept
Plátky masa opečeme po obou stranách, necháme tzv. zatáhnout, podlijeme 300 ml vody, přidáme masox. Pod pokličkou dusíme zhruba 1 hodinu. Podle potřeby podléváme vodou. Pokud je maso po 1 hodině dušení měkké, (pokud by se zdálo maso tvrdé, prodloužíme dobu dušení), připravíme do zavařovací sklenice
Podobné recepty jako Hovězí roštěná
Vídeňská roštěná s rýží recept
Suroviny. Na roštěnky: 4 plátky hovězí roštěné (plátek po cca 200g) 500 ml hovězího vývaru. 1 střední cibule. 1 vrchovatá lžička rajského protlaku. 1 lžíce sádla. 1 lžíce studeného másla.
Podobné recepty jako Vídeňská roštěná s rýží
Rychlé lívance
Jednoduchá snídaně nebo večeře po které se jen zapráší. ( celý recept) Rychlé lívance jsou opravdu připravené během pár minut. Jednoduchá snídaně nebo večeře po které se jen zapráší. Prosátou mouku smícháme s kypřícím práškem, přidáme vejce, mléko, cukr a špetku soli ... Fotogalerie. zážitek pro oko
Podobné recepty jako Rychlé lívance
Vídeňská roštěná s cibulkou
Osolte a opepřete podle chuti. Do tohoto základu omáčky vložte maso, opět pomoučněnou stranou dolů. Opečená mouka se začne uvolňovat a zahustí šťávu, což je rozhodně trik hodný pokrmu s Vídní v názvu. Lehce povařte 3 minuty, občas protřeste pánví. Roštěnky by měly zůstat uprostřed propečené jen dorů
Podobné recepty jako Vídeňská roštěná s cibulkou