Květákové hrudky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Květákové hrudky pečené v troubě, podávané s nějakým dobrým dipem nebo s bramborovou kaší politou máslem, to je dobrota.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 květák
  • 180 g mozzarelly
  • 3 vejce
  • 1 lžíce nasekané petržele
  • kukuřičná strouhanka
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kari koření
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Květák rozebereme na růžičky a ty uvaříme v osolené vodě do měkka. Vodu slijeme a květák rozsekáme nadrobno.

V míse ušleháme vejce, přidáme nasekanou petrželku, pepř, kari a špetku soli, nasekaný květák a nahrubo nastrouhanou mozzarellu. Promícháme a nakonec podle potřeby přidáme kukuřičnou strouhanku, tolik, aby vznikla tužší směs.

Na plech vymazaný olejem rozložíme lžící ze směsi vykrojené malé hrudky a v předehřáté troubě je upečeme dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Květákové hrudky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Květákové hrudky .
Nebo hledejte podobné podle části názvu květákové hrudky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Květákové hrudky

Kde najít informace



×