Marinovaná krkovička na grilu recept
Plátky masa naložíme do připravené marinády a necháme odležet aspoň 4 hodiny, nejlépe ale přes noc. Maso grilujeme na rozehřátém grilu po obou stranách dozlatova. Při grilování potíráme zbytkem marinády. Podáváme s brambory a oblohou. ... Krkovička na šalvěji a bílém víně .
Podobné recepty jako Marinovaná krkovička na grilu
Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu recept
Slávky na víně I. Krevety po sečuánsku . Pikantní krevety a cukety v curry ... Kalamáry a krevety na bílém víně . ... chobotnice jak uvarit chobotnici recept na chobotnici recepty chobotnice smazena chobotnice příprava chobotnice chobotnice na grilu recept jak vypadá chobotnice smazene chobotnice re
Podobné recepty jako Chobotnice Vulgaris z Tichého oceánu
Slávky na bílém víně připravené na grilu
Slávky na bílém víně připravené na grilu Autor: archit FTV Prima V nové řadě Rozpal to, šéfe! nám Zdeněk Pohlreich poradí, jak připravit na grilu i jídla vařená či dušená. Například oblíbené slávky, které si tak rádi dáváme na dovolené u moře, zvládnete jednoduše i doma na zahradě.
Podobné recepty jako Slávky na bílém víně připravené na grilu
Mušle z grilu
Pro přípravu slávek na grilu použijte grilovací aluminiový tácek. Položte ho na gril a hoďte na něj stroužky česneku a slávky. Pokapte olivovým olejem. Přidejte celé lístky petržele a snítky rozmarýnu. V míse připravte omáčku – citronovou šťávu smíchejte s olivovým olejem a nasekanou petrželkou.
Podobné recepty jako Mušle z grilu
Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami
Brambory umyjte, položte na alobal, osolte, opepřete, pokapejte olivovým olejem, přidejte trochu másla, rozmarýn a nasekaný česnek. Zabalte a nechte péct na grilu. Steaky z tuňáka osolte a opepřete z obou stran a potřete je olivovým olejem. Vložte je na rozpálený gril a opékejte maximálně 2 minuty z
Podobné recepty jako Grilovaný tuňák s česnekovými bramborami
Slávky na víně
Slávky musíte nejprve důkladně očistit. Přesypte je do dřezu, napusťe ho studenou vodou a slávky nechte namočené cca 10 minut, mezitím pustí nečistotu. Následně je proberte a zbavte se rovnou těch, které jsou otevřené nebo prasklé. Ve hluboké velké pánvi si na olivovém oleji orestujte na kostičky na
Podobné recepty jako Slávky na víně
Grilované sardinky s česnekem a tymiánem
Grilované sardinky s česnekem a tymiánem, Foto: Šéf na grilu II. Šéf na grilu II . V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu, vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.
Podobné recepty jako Grilované sardinky s česnekem a tymiánem
Recepty
Slávky na bílém víně připravené na grilu. Chuťovky a předkrmy Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě. Reklama. Ovoce Lososové špízy s citronem. Ryby Krevetové stir-fry s houbami a pak choi. Polévky Thajská polévka Tom yam goong. Ryby Slávky po italsku. Ryby Marinara fettuccine. Chuťovky a před
Podobné recepty jako Recepty
Ryby
Slávky na bílém víně připravené na grilu. Chuťovky a předkrmy Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě. Reklama. Ryby Fish pie. Ovoce Lososové špízy s citronem. Ryby Krevetové stir-fry s houbami a pak choi. Polévky Thajská polévka Tom yam goong. Ryby Slávky po italsku. Ryby Citronové krevety s g
Podobné recepty jako Ryby
Slávky s červenou řepou a bramborovými gnocchi
Na jedné rozehřejte olivový olej a orestujte upečenou řepu nakrájenou na měsíčky. Ve druhé pánvi promíchejte uvařené gnocchi s kouskem másla a ve třetí orestujte vyloupané slávky s kapkou olivového oleje. Na talíř nandejte gnocchi a řepu, polijte pár lžícemi omáčky, přidejte slávky a ozdobte nasekan
Podobné recepty jako Slávky s červenou řepou a bramborovými gnocchi
Ryby a mořské plody
Slávky na bílém víně připravené na grilu. Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě ...
Podobné recepty jako Ryby a mořské plody
Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem
Připravte gril na přímé grilování a roztopte jej na vysokou teplotu. Rošt okartáčujte a naolejujte. Pstruha položte na rozpálený rošt a z každé strany 7-10 minut grilujte. Během opékání maso otáčejte a potírejte pomocí svázané větvičky tymiánu, kterou namáčejte v oleji.
Podobné recepty jako Grilovaný pstruh s petrželkou a tymiánem
Krevetové stir-fry s houbami a pak choi
Rozpalte na pánvi na grilu olej. Mezitím nakrájejte šalotku, cibuli, česnek, zázvor, pak choi a jarní cibulku. Krevety nasypte na rozpálenou pánev a míchejte, dokud nejsou hotové. Vyndejte je z pánve a nasypte na ni zázvor, česnek, cibuli, houbu shiitake, šalotku a nechte pod zakrytým grilem.
Podobné recepty jako Krevetové stir-fry s houbami a pak choi
Grilovaný pstruh nadívaný citronem a bylinkami
GRILOVÁNÍ: Počkejte, než začne z grilu stoupat větší množství dýmu, pak položte pstruhy na gril přímo nad oheň. Gril zavřete a pečte za jednoho obracení ryb 5–6 minut po každé straně. S obracením vám pomohou dvě velké obracečky a majonéza zabrání, aby se ryby nepřichytily na gril.
Podobné recepty jako Grilovaný pstruh nadívaný citronem a bylinkami
Ryby a mořské plody
Slávky na bílém víně připravené na grilu. ... Reklama. Ryby Slávky po italsku. Ryby Marinara fettuccine. Chuťovky a předkrmy Bruschetta s kalamáry. Ryby Červené pražmičky po indicku. Chuťovky a předkrmy S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s vejci a tuňákem. Ryby Lososové špízy s omáčkou chermoul
Podobné recepty jako Ryby a mořské plody
Grilovaný filet z lososa s opečenými bramborami
Mezitím v pánvi na troše másla s olejem opečte dozlatova brambory. Filety otočte a pokračujte v grilování ještě 1 minutu. Poté je spolu s opečenými bramborami rozdělte na talíře. Každý filet přelejte zbývající šťávou z pánve, ozdobte kouskem citronu a podávejte.
Podobné recepty jako Grilovaný filet z lososa s opečenými bramborami
Grilovaný halibut na pomerančích s jarní cibulkou
Slávky na bílém víně připravené na grilu. Chuťovky a předkrmy. Mexické ceviche marinované v citrusové šťávě ...
Podobné recepty jako Grilovaný halibut na pomerančích s jarní cibulkou
Ryby a mořské plody
Slávky na bílém víně připravené na grilu. ... Thajská polévka Tom yam goong. Ryby Slávky po italsku. Ryby Marinara fettuccine. Chuťovky a předkrmy Bruschetta s kalamáry. Ryby Červené pražmičky po indicku. Chuťovky a předkrmy S Klárou v kuchyni: Tvarohová pomazánka s vejci a tuňákem. Další články.
Podobné recepty jako Ryby a mořské plody
Citronové krevety s grilovaným halloumi a tymiánem ...
Na rozpálený gril dejte na kostičky nakrájený sýr halloumi napíchnutý na špejli a pečte ze dvou stran, aby sýr získal lehce zlatavou barvu. Do použité pánve od přípravy zeleniny přidejte ouzo a počkejte na odpaření alkoholu, poté přidejte šťávu z citronu, citronovou kůru a tymián. Deglazováním získá
Podobné recepty jako Citronové krevety s grilovaným halloumi a tymiánem ...
Mořský vlk s grilovanou zeleninou
Pak zakápněte trochou olivového oleje. Rybu položte na prkýnko do grilu a nechte 10–12 minut péct. Mezitím připravte přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájejte nahrubo. Přidejte utřený česnek, osolte a opepřete. Na grilu rozpalte wok, nechte na něm rozehřát olivový olej a pak orestujte česn
Podobné recepty jako Mořský vlk s grilovanou zeleninou
Krevety po indicku
Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina. Užijte si jich, stejně tak jako života!
Podobné recepty jako Krevety po indicku
Smažené krevety s brokolicí
Zázvor nakrájejte na nudličky a česnek nasekejte nadrobno. Teď si připravte omáčku: v misce smíchejte sójovou a ústřicovou omáčku, rýžový ocet, sezamový olej, vývar a trochu chilli. Ve woku nechte rozehřát olej, orestujte na něm zázvor s česnekem a po pár sekundách přidejte krevety.
Podobné recepty jako Smažené krevety s brokolicí
Krevety s česnekovým olejem
Krevety osolte, opepřete, vložte na pánev a orestujte. Když zrůžoví, přendejte je do servírovací misky, posypte čerstvými bylinkami, zakápněte směsí z pánve a citronovou šťávou a dosolte. Podávejte s nakrájenou bagetou.
Podobné recepty jako Krevety s česnekovým olejem
VIDEO: Grilovaný chilský okoun se zeleninou
Omáčku sundejte z grilu a potřete rybu. Pečená cherry rajčata přidejte k pórku a promíchejte. Nandejte na talíř, na něj položte rybu a cuketu, zalijte zbytkem omáčky a podávejte. Reklama. ... Slávky na bílém víně připravené na grilu. Chuťovky a předkrmy.
Podobné recepty jako VIDEO: Grilovaný chilský okoun se zeleninou
Asijský kapr ve woku
Asijský kapr ve woku, foto: Mikuláš Gottwald / PHOTOONE . Lukáš Želechovský. Šéfkuchař pražského Buddha Baru, který propadl kouzlu asijské gastronomie i kultury, která ho stále baví a překvapuje něčím novým.Učil se od japonských a indonéských kuchařů, kteří mu otevřeli cesty do jiného světa.
Podobné recepty jako Asijský kapr ve woku
Mušle pečené s opálenou cibulí a šafránovým vývarem
Možná jste na tom jako my, máte rádi pestrou světovou kuchyni a leccos vám při vaření chybí. A možná jste při cestách po světě byli fascinovaní kořením na tržištích, tím pestrobarevným kaleidoskopem plným vůní. Mnohokrát jsme si z cest přivezli „něco“, o čem jsme vůbec nevěděli, nač to použít.
Podobné recepty jako Mušle pečené s opálenou cibulí a šafránovým vývarem
Slávky marinière
Slávky přeberte, pokud je slávka otevřená a ani po jemném zmačknutí prsty se sama nezavře, vyhoďte ji. Slávky několikrát propláchněte studenou vodou, s pomocí ostrého nože je očistěte od nečistot a prudším pohybem odrhněte na boku slávky tzv. vousy. Očištěné slávky nechte dobře okapat.
Podobné recepty jako Slávky marinière
Tradiční paella
Na olivovém oleji orestujte nadrobno nakrájený česnek. Pak postupně přidejte očištěná a nakrájená kuřecí stehna, cibuli, tymián, loupaná rajčata, bílé víno a pečené papriky. Směs okořeňte šafránem a červenou paprikou.
Podobné recepty jako Tradiční paella
Pikantní krevety s citrusovou omáčkou
A to i úpravou na grilu, která dodá kouřovou příchuť. Dejte krevetám říz díky pikantní marinádě, která je promění v chuťový zážitek. A to i úpravou na grilu, která dodá kouřovou příchuť. ... Slávky na bílém víně připravené na grilu. Další obsah. Reklama Reklama Reklama Reklama Reklama Reklama Reklam
Podobné recepty jako Pikantní krevety s citrusovou omáčkou
Grilovaný losos na medu
Na středním plameni rozehřejte a nechejte lehce zezlátnou. Přilijte med, citronovou šťávu a přisypejte česnek. Dobře promíchejte a restujte asi 1 minutu, dokud se česnek nerozvoní. Sundejte z plamene, polovinu "máslové šťávy" odlijte do hrnečku (bez česneku) a schovejte na později.
Podobné recepty jako Grilovaný losos na medu
Grilovaný losos s italskou čočkou
Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě! Všechny recepty z 5. dílu s tématem LOSOS najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".
Podobné recepty jako Grilovaný losos s italskou čočkou