Čalamáda II.
Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme přes noc odležet.
Podobné recepty jako Čalamáda II.
Dědečkova pikantní žebírka pivníy recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Dědečkova pikantní žebírka pivníy, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Dědečkova pikantní žebírka pivníy. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Dědečkova pikantní žebírka pivníy receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!
Zelí a mrkev nastrouháme, papriky a cibule nakrájíme na tenké plátky. Přilijeme ocet, zasypeme cukrem, Dekem a olejem. Pořádně promícháme a necháme přes noc odležet.
Podobné recepty jako Čalamáda II.