Kachní prsa Rose, meruňkové chutney a bramborová kaše s ...
Tématické fráze: kachní prsa recept zauzená bramborová kaše příprava kachních prs recepty kachní prsa kachní prsa meruňkové chutney recept na kachní prsa kachní prsa recepty recepty na kachní prsa kachna sous vide sous vide kachní prsa příprava kachních prsou sous vide zauzené kachní prso sous-vide
Podobné recepty jako Kachní prsa Rose, meruňkové chutney a bramborová kaše s ...
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Kachní prsa odřízněte od kosti a rozdělte na dvě filátka. maso zarovnejte a kůži propíchejte špejlí. Rozpalte pánev, maso položte kůží dolů a pečte čtyři minuty. Obraťte a pečte dalších asi pět minut. Dejte do teplé trouby asi na 10 minut. Maso pak nechte odpočívat zakryté v teple.
Podobné recepty jako Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Kachní prsa na pánvi recept
Kachní prsa vyjmeme 2 hodiny před přípravou z lednice a kůži, pozor ne maso, překrájíme na malé čtverečky. Obě strany prsíček prosolíme a okmínujeme. Prsa vložíme kůží dolů na studenou pánev a teplotu nařídíme u elektrické plotýnky na 4 - 5 a na plynu na střed.
Podobné recepty jako Kachní prsa na pánvi
Uzené kachní prso, bulgur s kopřivami a omáčkou s ibiškem | Prima ...
Kachní prso očistěte, kůži prokrájejte a dochuťte solí a pepřem. Kachní prso zprudka opečte pouze ze strany, kde je kůže. Poté vložte do vakuovacího sáčku a vařte v sous-vide na 65 °C 2 hodiny.
Podobné recepty jako Uzené kachní prso, bulgur s kopřivami a omáčkou s ibiškem | Prima ...
Kachní prsa s hořčicovo-medovou omáčkou recept
Kachní prsa očistíme a kůži zlehka nařízneme do mřížky a do zářezů vetřeme sůl a pepř. Maso potřeme olejem a necháme v chladu odpočinout alespoň 30 minut. Na suché rozpálené pánvi opečeme kachní prsa kůží dolů dozlatova a potom je otočíme a opečeme z druhé strany.
Podobné recepty jako Kachní prsa s hořčicovo-medovou omáčkou
Foie gras recept
V receptu je několik chyb. Foie gras = tučná (vykrmená) játra. Kachní játra udaná v receptu mohou být pouze normální, nevykrmená. Foie gras se při teplotě nad 80°C úplně roztečou. Opéct se nedají, zbyl by po nich malinký škvareček. Musí se pošírovat nebo tepelně upravit metodou sous-vide. Podávají s
Podobné recepty jako Foie gras
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem
//**NÁŠ TIP:** Zkuste si připravit kuřecí prsa také technologií sous vide. Osolte, opepřete, přidejte estragon, zavakuujte a dejte do SousVide na 90 minut při teplotě 70 °C. Na hodinu přidejte vakuovaný fenykl. Pak krátce ogrilujte.// ... Bylinková kachní prsa.
Podobné recepty jako Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem