Sdílet:

Brynzová polévka recept

Redakce Jídlo.cz

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Brynzová polévka a recept na ni skrývá lahodnou krémovou polévku z ovčí brynzy. Tento výrazný sýr se do polévky výborně hodí, krásně se v ní rozpustí a je příjemně slaný. Brynzová polévka se tak nesmí přesolit. Pro výraznější chuť použijte vývar. Zdobit můžete krutony.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 10 dkg brynzy
  • 2 dkg másla
  • 1/2 lžičky červené papriky
  • 1/4 litru mléka
  • 1 1/4 litru vody z vařených brambor
  • sůl
  • trochu kopru


Způsob přípravy

Brynzu, máslo, papriku a mléko rozmícháme, zalijeme vodou z vařených bram­bor, osolíme a povaříme.

Do vařící polévky zavaříme vaječné nudle a do hotové přidáme rozsekaný kopr.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Brynzová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Brynzová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu brynzová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Brynzová polévka

Kde najít informace



×