Hlávkové bílé zelí dušené s jablky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Hlávkové bílé zelí dušené s jablky k vepřovému masu nebo k pečenému kuřeti. Je to zdravá a chutná příloha.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 menší hlávka bílého zelí
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 2 střední zralá jablka
  • sůl
  • kmín
  • ocet
  • cukr


Způsob přípravy

Zelí nakrájíme na nudličky, jablka oloupeme a nahrubo nastrouháme. Do vyšší pánve na horký olej nasypeme zelí i jablka, přidáme špetku soli a kmínu a zprudka za stálého míchání podusíme.

Až zelí trochu zkřehne, podlijeme ho vodou a zvolna dusíme za občasného podlití do měkka. Když je zelí měkké, necháme tekutinu vydusit a podle vlastní chuti ho dochutíme cukrem a octem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Hlávkové bílé zelí dušené s jablky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu hlávkové bílé zelí dušené jablky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Hlávkové bílé zelí dušené s jablky

Kde najít informace



×