Kapustové karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Kapustové karbanátky a k nim jemnou bramborovou kaši, nebo hranolky pečené v troubě a oblíbený dip. Oběd nebo večeře bez masa, která bude všem chutnat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 menší kapusta
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 1 jarní cibulka
  • 10 až 12 lžic kukuřičné strouhanky
  • 2 vejce
  • 40 g strouhané goudy
  • 6 lžic hladké mouky
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletý kmín
  • olivový olej


Způsob přípravy

Kapustu, mrkev a petržel uvaříme téměř do měkka. Když zelenina vychladne, kapustové listy rozmixujeme, mrkev a petržel nastrouháme na jemném struhadle.

V míse zeleninu smícháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, vejce, nastrouhaný sýr, mouku, špetku pepře, soli a kmínu a všechno důkladně promícháme. Nakonec přidáme strouhanku, tolik, abychom dostali tužší těsto.

Z těsta tvoříme malé karbanátky, které ještě obalíme ve strouhance a ve vyšší pánvi je smažíme na oleji z obou stran dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kapustové karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kapustové karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kapustové karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kapustové karbanátky

Kde najít informace



×