Kuřecí prsa se žampiony a opečenou zeleninou recept
Kuřecí prsa se žampiony a opečenou zeleninou. Vše připravené na jedné pánvičce.
Jídlo je dobré, lehce pikantní a není syté. S dobrým dippem nebo tatarskou omáčkou přímo vynikající.
(celý recept)
Ingredience receptu
- kuřecí prsa
- sůl
- černý pepř – mletý
- kari koření
- chilli koření
- červená paprika
- drcený kmín
- červená cibule
- fazolky – mražené
- žampiony (plátky) – mražené
- cuketa- čerstvá
- česnek
- slunečnicový olej
- žlutá a oranžová paprika
Způsob přípravy
Cuketu zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka a dáme do hlubší pánve. Zakápneme olejem. Přidáme pokrájenou žlutou a oranžovou papriku. Přisypeme plátky žampionů a fazolky.
Zlehka orestujeme a okořeníme. Zalijeme trochou vody a vaříme. Vhodíme na kostičky pokrájenou červenou cibuli.
Maso nakrájíme na proužky a přidáme do pánve. Osolíme ho a opepříme. Mezi maso přidáme na plátky pokrájené stroužky česneku. Vše zlehka restujeme a dusíme. Snažíme si maso držet na jedné straně pánve a zeleninu na druhé.
Na závěr poklademe kolečka červené cibule a můžeme servírovat. Dobrou chuť.