Sdílet:

Masové pirožky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Masové pirožky podáváme jako senzační malé pohoštění návštěvě. Jsou rychlé, takže příprava zabere jen velmi málo času. Mohou být i lehkou večeří, kterou můžeme doplnit salátem z čerstvé zeleniny.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 listové těsto
  • 200 g nadrobno nakrájené šunky
  • 3 vejce
  • rostlinný olej
  • 1 jarní cibulka i natí


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Dvě vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme vychladnout. Cibulku nakrájíme na nudličky a osmahneme na trošce oleje.

Listové těsto rozválíme na placku a nakrájíme na obdélníčky. Na každý pak položíme trochu nakrájené šunky, osmaženou cibuli a nadrobno nasekané vařené vejce. Těsto pak podélně přeložíme, stisknutím okrajů pevně uzavřeme a potřeme zbylým rozšlehaným vejcem.

Pirožky naskládáme na vymazaný plech a upečeme v předehřáté troubě dorůžova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Masové pirožky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Masové pirožky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu masové pirožky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Masové pirožky

Kde najít informace



×