Pečené bramborové hrudky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí2 porce

Pečené bramborové hrudky jako příloha na slavnostním stole budou vypadat skvěle. A nejen to, budou všem určitě chutnat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 800 g brambor
  • 4 vejce
  • 70 g másla
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a rozmačkáme vidličkou. Přidáme špetku soli, špetku pepře a změklé máslo.

Promícháme a ve šlehači kaši vyšleháme dohladka. Nakonec do ní přimícháme dvě vejce a dva žloutky a znovu prošleháme.

Na plech vymazaný olejem pak sáčkem z kaše vymačkáme malé hrudky kaše. V předehřáté troubě je pečeme dozlatova, přibližně 10 až 20 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené bramborové hrudky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečené bramborové hrudky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené bramborové hrudky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené bramborové hrudky

Kde najít informace



×