Salát z kysaného zelí, jablek a křenu recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Skvělá vitamínová bomba pro zimní nečas! Kombinace kysaného zelí a jablka doplněná o ostrou chuť křenu, je také velmi vhodným doplňkem například k masu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 200 g kysaného zelí
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 1 - 2 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 jablka
  • kousek křenu
  • citronová šťáva


Způsob přípravy

Zelí necháme okapat a pokrájíme ho na menší kousky. Pak ho vložíme do mísy, zasypeme cukrem, přidáme olej, trochu citronové šťávy a najemno nastrouhaný křen.

Směs promícháme a necháme půl hodiny odležet v chladu.

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nahrubo nastrouháme. Těsně před podáváním je vmícháme do salátu a podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Salát z kysaného zelí, jablek a křenu recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu salát kysaného zelí, jablek křenu .
Hledat podobné recepty na internetu jako Salát z kysaného zelí, jablek a křenu

Kde najít informace



×