Domácí griotka z višní recept
Po odležení zalijeme rumem, který by měl být až nad poslední vrstvou. Uzavřeme a po dobu 6 - 8 týdnů necháme uležet. Raději si to poznačíme do kalendáře, abychom nezapomněli. Během tohoto času višně s cukrem alespoň jednou do týdne promícháme dřevěnou vařečkou.
Podobné recepty jako Domácí griotka z višní
Griotka z višní podle mé kmotřičky recept
S tím vínkem výborná nápad !!! U nás mělo úspěch ale nevydrželi jsme tak dlouho čekat a rychle to zmizelo - dělám druháka . Odpovědět. Michal (neregistrovaný) 21. 7. 2011 00:24:58. Toto je trochu lepsi, ale porad si myslim, ze do griotky patri vanilka. vyzkousim a dam vedet. Odpovědět . Anna Kocikov
Podobné recepty jako Griotka z višní podle mé kmotřičky