Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Pak zasypeme moukou, kterou necháme zasmahnout, zalijeme červeným vínem a podle potřeby dolijeme vodou, aby maso bylo právě potopeno. Posolíme, opepříme, přidáme nastrouhaný muškátový oříšek, bouquet garni a přivedeme k varu. Pak okamžitě snížíme teplotu, vhodíme kostičky bůčku a necháme bublat 1 a
Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
1. 1 bouquet garni (svazek 6 snítek petržele, 2 bobkové listy, 6-8 snítek tymiánu - svázat nitkou) 250 g. 250 g asi malých žampionů. sůl a pepř. trošku. trošku olivového oleje. trošku. trošku nasekané hladkolisté petrželky na závěr.
Podobné recepty jako Daub de boeuf (dušené hovězí maso s červeným vínem, česnekem ...
Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou
bouquet garni (směs petrželky, majoránky, tymiánu a bobkového listu) 1 ks; na krutony: den stará bageta 1 ks; Olivový olej 50 ml; Nejlepší recepty emailem. Jednou týdně vám pošleme výběr nejzajímavějších receptů Chci dostávat recepty. Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek {[{ getRecipe
Podobné recepty jako Kořeněná čočková polévka s křupavou slaninou
Hovězí bourguignon
bouquet garni 4 snítky petrželky, 1 bobkový list a 2 snítky v tymiánu svázané v gáze. 500 g žampiony Postup přípravy receptu. 1. Očištěné maso nakrájejte na kostky velké 5 x 5 cm. Slaninu nakrájejte na kostky a dozlatova ji orestujte v silnostěnném kastrolu zastříknutém olejem. Vyndejte ji děrovanou
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Králík po francouzsku Králičí mereta po burbonsku recept ...
Osolíme, opepříme, přidáme bouquet garni a zakryté dusíme do měkka (podle stáří ušáčků asi 50 až 60 minut). Smísíme žloutky, smetanu, citronovou šťávu, petrželku, přidáme do kastrolu s masem a prohřejeme. Kousky masa urovnáme do servírovací mísy a přelijeme omáčkou z masa.
Podobné recepty jako Králík po francouzsku Králičí mereta po burbonsku ...
Domácí hovězí polévka
bouquet garni (svazek bylinek: bobkový list, libeček a tymián) 3 kuličky pepře; hrst petrželky (nasekaná, na ozdobu) 400 g hovězího předního masa; 2 lžíce másla; 1 cibule (přepůlená) 2 mrkve (větší) 3 kuličky nového koření ; Pracovní postup: Hovězí maso dejte do hrnce, zalijte dvěma litry studené vo
Podobné recepty jako Domácí hovězí polévka