Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým ...
Suroviny 4 porce vyfiletovaného candáta olej na smažení brambory Těstíčko: 2 vejce 15 dkg hladké mouky 2 dcl piva sůl Špenátový přeliv: špenát mražený 1 cibule lžíce olivového oleje 2 stroužky česneku 300 ml mléka muškátový oříšek 1 hrnek hovězího vývaru 250 ml smetany sladké Nutriční hodnoty Zobraz
Podobné recepty jako Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým ...
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem ...
Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem - fotografie 2 - TopRecepty.cz. Zpět na recept.
Podobné recepty jako Candát v pivním těstíčku s pečenými bramborami se špenátovým přelivem ...
Makovec
200 g cukru 150 ml olivového oleje Způsob přípravy Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Cukr ušleháme s vejci do pěny. Pak postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva, olej a mák. Ušleháme hladké těsto. Formu na makovec vymažeme olejem, nalijeme do ní těsto a v předehřáté troubě pečeme moučník asi
Podobné recepty jako Makovec
Jahodový nanuk
Jahodový nanuk je osvěžující zmrzlina nejen pro děti. V létě přijde jistě vhod i nám dospělým.
Podobné recepty jako Jahodový nanuk
Candát v sýrovém těstíčku recept
Postup přípravy Filety z candáta osolíme a nakrájíme na menší porce. Z vajec, hladké mouky, mléka a nastrouhaného sýru vyšleháme tak akorát husté těstíčko, tak aby nám dobře drželo na porci candáta. Porce candáta obalené těstíčkem vkládáme do rozpáleného oleje a smažíme do křupavo-zlatava. Podáváme
Podobné recepty jako Candát v sýrovém těstíčku
Candát z Rozkoše recept
Postup přípravy Candáta očistíme, vykucháme, po délce překrojíme na dvě poloviny a zbavíme páteře. Nakrájíme na porce, do kterých uděláme zářezy, aby se candát při pečení nezkroutil. Osolíme, pokapeme citronem a necháme proležet, maso se citronovou šťávou zpevní.
Podobné recepty jako Candát z Rozkoše
Candát v mandlovém obalu
Filety namočíme nejprve v těstíčku a pak obalíme v mandlové strouhance. Na větší pánvi na zahřátém oleji filety smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s brambory a jednoduchým salátem. Dobře se hodí i tatarská omáčka. Poznámka autorky receptu Recept je koncipován jako bezlepkový, samozřejmě lze po
Podobné recepty jako Candát v mandlovém obalu
Kuřecí kousky v pivním těstíčku recept
Maso nakrájíme na kousky, osolíme a vložíme do připraveného těstíčka. V hluboké pánvi rozpálíme dostatek oleje a smažíme. Kdo má friťák, může smažit v něm. Já podávala s bramborovou kaší, do které jsem přimíchala libeček a pažitku. Dobrou chuť.
Podobné recepty jako Kuřecí kousky v pivním těstíčku
Candát pečený na másle recept
Postup přípravy. Filety candáta i s kůží, dobře očištěnou od drobných šupin, naporcujeme na porce vhodné velikosti. Každou porci ze strany, kde je kůže, lehce nařízneme tak, aby došlo pouze k proříznutí kůže (ryba se nebude při opékání kroutit).
Podobné recepty jako Candát pečený na másle
Candát v mandlové krustě recept
Postup přípravy Rybku alespoň půl dne předem naložte - já jsem si na ni v hmoždíři udělala pesto z bylinek (tymián, rozmarýn, bazalka, lichořeřišnice), olivového oleje, citronového pepře a hrubozrnné soli, ale jeho složení si můžete uzpůsobit dle vlastní fantazie.
Podobné recepty jako Candát v mandlové krustě
Candát v páře na bylinkách
Candáta dáme do misky, nasolíme, posypeme bylinkami, polejeme olejem a šťávou z celého citronu. Rukou vše promícháme a pootáčíme. Necháme alespoň 2 hodiny v lednici zakryté marinovat. Ryby v kuchyni Candáta dáme na 170 °C na 20 minut do horkovzdušné fritézy, režim páry. Potom otočíme a dáme ještě na
Podobné recepty jako Candát v páře na bylinkách
Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením recept ...
Suroviny 4 filety candáta 150 g hladké mouky 0,2 l piva 1 lžička perníkového koření 0,5 l oleje 2 vajíčka sůl citron Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Filety naporcujeme, osolíme a pokapeme citronovou štávou. Mouku smícháme se žloutky, přil
Podobné recepty jako Rybí filátka v pivním těstíčku s perníkovým kořením ...
Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem recept ...
Postup přípravy Filety z candáta omyjeme, osušíme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej, na kterém filety po obou stranách opečeme. Opečené filety dáme do zapékací misky, lehce vytřené olejem. Na opečenou rybu poklademe plátky uzeného lososa, posypeme oregánem a strouhaným s
Podobné recepty jako Candát zapečený s uzeným sýrem a uzeným lososem ...
Kuřecí rarášci v pivním těstíčku se šťouchanými bramborami ...
pivo (nebo cider) 150 ml bramborový škrob 2 lžíce hladká mouka 3 vrchovaté lžíce sušený česnek 1 lžička kurkuma 1 lžička nasekaná petrželka, pažitka olej na smažení Šťouchané brambory brambory typ B 500 g sůl troška oleje nebo sádlo na pánev anglická slanina 100 g červená cibule 2 ks růžový pepř 1 l
Podobné recepty jako Kuřecí rarášci v pivním těstíčku se šťouchanými bramborami ...
Syrečky v pivním těstíčku recept
Postup přípravy Každé kolečko syrečků zabalíme do plátku šunky. Z mouky, piva, mléka, vejce a soli uděláme těstíčko, nemělo by být moc řídké spíš hustší. Na pánvičce si rozpálíme olej a dáme smažit syrečky obalené v těstíčku. Pivo způsobí to, že těsto pěkně nakyne a uzavře syrečky uvnitř, takže nevy
Podobné recepty jako Syrečky v pivním těstíčku
Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami fotografie ...
Fotografie k receptu Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami. Dom ů - Recepty - Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami. Zpět na recept. Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami pepab pepab Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Pikantní pangasius v pivním těstíčku s veselými bramborami fotografie ...
Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Postup přípravy. Brambory uvaříme ve slupce. Omyjeme je, dáme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přidáme rozmarýn. Uvařené oloupeme, nakrájíme, a dáme na rozehřátý olej na pánev. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a opečeme, nakonec promícháme s čerstvou nasekanou petrželkou. Candáta pokapeme citr
Podobné recepty jako Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory
Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou ...
Postup přípravy receptu. 1. Brambory uvaříme v osolené vodě a dobře zcedíme. Na másle orestujeme jarní cibulku. Přidáme brambory, které lehce rozmačkáme. Přidáme dle chuti máslo a dochutíme. 2. Z candáta uděláme filety a maso zbavíme žeberních kostí. Filety dobře osušíme, osolíme a poprášíme moukou
Podobné recepty jako Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou ...
Křidélka v pivním těstíčku s nivou recept
Křidélka v pivním těstíčku s nivou Hodnocení receptu je 4,9 (21×) Pro možnost hodnocení se prosím přihlašte. mika59 9 názorů 8. 8. 2018 15:30 mika59 Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 8-10 křidélek 3/4 hrnku 3/4 hrnku světlého piva 10° 60 g 60 g nastrouhané nivy 1 1 vejce 3 lžíce 3 lž
Podobné recepty jako Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Kuřecí řízek v pivním těstíčku recept
Kuřecí řízek omyjeme, naklepeme lehce paličkou a necháme oschnout. Posolíme a můžeme ochutit různým druhem koření. V hlubší misce si připravíme těstíčko ze dvou vajíček, které našleháme, soli a hladké mouky. Šleháme metličkou až se suroviny spojí, nakonec přiléváme světlé pivo, aby bylo těstíčko říd
Podobné recepty jako Kuřecí řízek v pivním těstíčku
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Postup přípravy receptu. 1. V misce spolu promíchejte mouku, pivo a koření na řídké těstíčko. Dejte asi na 30 minut do ledničky. V pánvi rozpalte olej na střední teplotu. Kousky ryby namáčejte do teštíčka a smažte 4 až 5 minut krásně dozlatova. Přebytečný tuk odsajte papírovými kuchyňskými utěrkami.
Podobné recepty jako Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Květák v pivním těstíčku recept
Přidáme je do těsta a jemně promícháme. Rozpálíme olej. Vychladlý květák rozebereme na růžičky, které máčíme v těstě a poté smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme s bramborem a tatarkou. Já podávala jen tak s dipem ze zakysané smetany, soli, pepře, hořčice, citronové šťávy a chilli prášku.
Podobné recepty jako Květák v pivním těstíčku
Kapr v pivním těstíčku
Kapr v pivním těstíčku - recept: Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.**Těstíčko:** Všechny přísady promícháme
Podobné recepty jako Kapr v pivním těstíčku
Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem recept
Maso: 400 g libového vepřového bůčku drcený kmín sůl Těstíčko: 250 ml světlého ležáku 100 g hladké mouky 50 g Olomouckých tvarůžků sůl pepř olej na smažení Zelný salát: 300 g hlávkového zelí 50 g mrkve 50 g čerstvého nastrouhaného křenu 50 g mladé lahůdkové cibulky 2 lžíce octa 3 lžíce cukru krupice
Podobné recepty jako Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem
Jablečné kroužky v pivním těstíčku
Jablečné kroužky namáčíme v pivním těstíčku a postupně smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. 4. Moučník necháme okapat na papírových ubrouscích a udržujeme ho teplý. Cukr smícháme se skořicí a jablečné kroužky v něm před podáváním obalíme. 5. Tip: Moučník nejlépe chutná z lehce navinulých jablek. Po
Podobné recepty jako Jablečné kroužky v pivním těstíčku
Květák v těstíčku recept
Postup přípravy. Suroviny smícháme v těstíčko jako na palačinky, ba i hustší. Květákové růžičky obalíme v těstíčku a smažíme ve friťáku dozlatova. Dáme okapat na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Další oblíbené recepty z květáku.
Podobné recepty jako Květák v těstíčku
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Těstíčko: 3 ks rozšlehané vejce 8 lžíce pivo 100 g hladká mouka sůl a pepř prášek do pečiva - špetka Postup přípravy receptu 1 Množství záleží na počtu strávníků. 2 Cuketu (nejlépe mladou, bez semínek, kterou není nutné loupat) pokrájíme na půlcentimetrové plátky a těsně před obalovaním v těstíčku o
Podobné recepty jako Cuketové plátky v pivním těstíčku
Špízy v pivním těstíčku recept
Na špejle střídavě napícháme veškeré připravené suroviny (maso, uzeninu, sýr, papriku, žampiony). Nachystané špízky jemně osolíme a okořeníme. Z piva, mouky, vajec uděláme těstíčko, jehly v něm obalíme a osmažíme je ze všech stran na oleji. Podáváme se zeleninou a bramborem.
Podobné recepty jako Špízy v pivním těstíčku
Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Postup přípravy receptu. Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne. Z vajec, piva a mouky s práškem do pečiva vytvoříme těstíčko, kterým plátky zalijem
Podobné recepty jako Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Kuřecí nugety v pivním těstíčku recept
Připravíme těstíčko, ve kterém se nakrájené prsní řízky na nugety budou marinovat alespoň přes noc. Vejce smícháme se solamylem, pivem, prolisovaným česnekem, hořčicí, maggim a solí. Mouku na obalení smícháme se steakovýn kořením, v ní před smažením naložené maso obalíme. Pak už jen na pánvi osmažím
Podobné recepty jako Kuřecí nugety v pivním těstíčku
Zeleninová jehla v pivním těstíčku recept
Připravíme si jogurtovou omáčku. Bylinky (kdo má nakrájené v mrazáku- má vyhráno, jinak každý ochutí podle možností) nasekáme a smícháme s jogurtem, citron.šťávou a oliv.olejem, rozmixujeme (nebo jen dobře zamícháme) a dochutíme solí a pepřem. Omáčku necháme v chladu uležet.
Podobné recepty jako Zeleninová jehla v pivním těstíčku
Medová krkovička v pivním kabátku recept
toprecepty.cz. Nejčtenější v magazínu. 7 nejlepších krémů do vánočního cukroví: Jemný máslový, snadný karamelový nebo luxusní čokoládový krém zvládne každý. Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma.
Podobné recepty jako Medová krkovička v pivním kabátku
Pečený candát v bylinkové strouhance s bramborovým pyré a ...
Smíchejte rozpuštěné máslo s posekanými bylinami, citronovou šťávou a strouhankou. Směs naneste na filety, zakápněte olivovým olejem a dejte péct do rozehřáté trouby na 180 stupňů na 10 minut. Na pyré dejte vařit brambory do osolené vody, dokud nezměknou, poté je slijte a přidejte k nim máslo a polo
Podobné recepty jako Pečený candát v bylinkové strouhance s bramborovým pyré a ...
Candát na ryzlinku a rozmarýnu s francouzským bramborovým ...
Jemný francouzský salát. brambory ( typ A) 800 g. suché víno (suché bílé víno, ideálně ryzlink rýnský) 100 ml. citronová šťáva 1 lžíce. olivový olej 3 lžíce. hladkolistá petržel ( nasekaná) 1 hrst. estragon (čerstvý ) pár snítek. šalotka 2 ks. hrubozrnná hořčice 1 lžička.
Podobné recepty jako Candát na ryzlinku a rozmarýnu s francouzským bramborovým ...
Maso v těstíčku recept
Postup přípravy. Plátky masa, naklepeme, nasolíme, opepříme, a obalujeme v těstíčku. Těstíčko uděláme tak, že do misky rozklepneme vejce, přisypeme hladkou mouku, mletou papriku a majoránku, pořádně prošleháme. Obalené řízky zprudka opékáme na rozpáleném oleji.
Podobné recepty jako Maso v těstíčku
Vepřové květy s pečenými bramborami recept
Vepřové květy s pečenými bramborami ... co jsem měla na víkend připravený ale popral se s ním dobře, to ano moc jsme si pochutnali ale jeho přístup (Váhy) v kontrastu s mým (Střelec), to je na mrtvici on než rozklepe jeden pláteček, než si úhledně nařeže jednu papriku hraje si s tím jak s prdem vaři
Podobné recepty jako Vepřové květy s pečenými bramborami
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem ...
Mezitím co se peče maso si připravíme špenát a knedlíky. Špenáty necháme alespoň trochu rozmrazit. V hrnci začínáme ohřívat prolisovaný česnek a poté vložíme špenát. Zakryté dusíme 15 minut na mírném ohni, osolíme a opepříme dle potřeby, či ještě přidáme protlačený česnek navíc. Na posledních 5 minu
Podobné recepty jako Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem ...