Krkovička dušená s grilovanou klobáskou recept
Postup přípravy receptu. Plátky masa nakrájíme na kostičky. Do hrnce nalijeme olej, vložíme na kostičky nakrájenou cibuli a špek, necháme zezlátnout, pak přidáme na půlměsíčky nakrájené klobásky a mrkev, orestujeme a až pak vložíme nakrájené maso, které necháme zatáhnout.
Podobné recepty jako Krkovička dušená s grilovanou klobáskou
Pivní krkovice s hořčicí recept
Postup přípravy receptu. Plátky krkovice naklepeme, opepříme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo. Smícháme jí v míse s pivem, solí, pepřem, hořčicí, cukrem a vložíme připravené plátky masa.
Podobné recepty jako Pivní krkovice s hořčicí
Vepřová játra
Vepřová játra můžeme podávat s opečenými bramborami a tatarskou omáčkou. Čerstvý zeleninový salát k tomu bude vynikajíc
Podobné recepty jako Vepřová játra
Babiččina dršťková polévka recept
Postup přípravy. Dršťky dobře vypereme v několika vodách (nejméně třikrát), nakrájíme na menší kousky (ne nadrobno) a vložíme do vlažné vody.
Podobné recepty jako Babiččina dršťková polévka
Pstruh na másle s kmínem
Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (300gramovou) je zhruba rovná polévková lžíce.
Podobné recepty jako Pstruh na másle s kmínem