Kančí na červeném víně recept
750 g kančího masa (měla jsem kýtu) 2. 2 cibule (velké) 4 stroužky. 4 stroužky česneku. 300 ml. 300 ml červeného vína (dala jsem Modrý Portugal) 300 ml. 300 ml vody (na podlití)
Podobné recepty jako Kančí na červeném víně
Divočáček na bylinkách recept
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ Divočák s rozmarýnem Tématické fráze: nalozeny divocak bylinky na divočinu medajlonky z divočáka kančí medajlonky medailonky z divočáka bylinky na divocaka divočak na smetan ě pupek z divočáka divočák naložený divočák na bilinkach bilinky na divocaka grilovany
Podobné recepty jako Divočáček na bylinkách
Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Kančí kýta se šípkovou omáčkou - recept: Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opečeme.
Podobné recepty jako Kančí kýta se šípkovou omáčkou
Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky recept
Postup přípravy. Kančí kýtu odblaníme, očistíme od tuku a nařežeme přes vlákno na cca 1,5cm silné plátky. Plátky naklepeme, osolíme, opaprikujeme a zprudka opečeme na oleji. Maso vyjmeme na hluboký talíř a na výpeku necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme plátky masa i se šťávou, kt
Podobné recepty jako Plátky z kančí kýty s nakládanými hříbky