Celerová pomazánka
Pomazánka s celerem vyniká výraznou chutí a zamiluje si ji každý, kdo je příznivcem této nenápadné, ale tělu velmi prospě...
Chřestová polévka
Sezona chřestu startuje na jaře a tuto skvělou zeleninu, která snižuje cholesterol a upravuje krevní tlak, je dobré zařad...
Těstoviny s vlašskými ořechy
Ořechy jsou dobré pro srdce, krevní oběh i mozek, tak proč je nepřidat například do hlavního jídla? Vyzkoušejte těstoviny...
Kynuté pěry recept
Pěry - Velké nadýchané ovocné knedlíky, jsou lehké jako pírko. Recept i název pochází z Valašska a Slovácka. Pěry mi dělávala moje babička, maminka a teď je vařím i já, protože jsou báječné... Recept je z kuchařky ,,Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů", str.205, Česká grafická unie Praha, 1941 pod
Podobné recepty jako Kynuté pěry
Kuřecí stehenní řízky s liškami na špenátu a rýži tří barev recept ...
V hrnci rozehřejeme lžíci másla, vsypeme špenát, osolíme, opepříme, promícháme, přikryjeme poklicí a necháme dvě minutky zavadnout. Na talíře naservírujeme rýži, na ní špenát, pak kuřecí maso a nakonec liškovou směs.
Podobné recepty jako Kuřecí stehenní řízky s liškami na špenátu a rýži tří barev ...