Kvašene zelitescomaschuti 2021 recept


Kvašene zelitescomaschuti 2021 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Kvašene zelitescomaschuti 2021, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Kvašene zelitescomaschuti 2021. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Kvašene zelitescomaschuti 2021 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domácí kysané zelí: Podrobný recept krok za krokem ...

Na teplém místě (ideální je teplota 12–15 °C) nechte zelí kvasit po dobu 4 až 6 týdnů. Vykvašené zelí dejte pak do chladné místnosti, kde ho zhruba každé 3 týdny kontrolujte, zda k němu nemůže vzduch a nekazí se. Případně ho rozdělte do sklenic a sterilujte, pak vám vydrží až do příští sezony. PRIMA

Podobné recepty jako Domácí kysané zelí: Podrobný krok za krokem ...

Kysané zelí zahuštěné  rychlé a jednoduché recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kysané zelí zahuštěné rychlé a jednoduché recept

Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché. Kysané zelí je zdravé a velmi oblíbené jako zeleninová příloha. Recept je návodem, jak ho připravit jednoduše a chutně. Zahuštěné kysané zelí spolu s knedlíkem podáváme k tučným masům, či k zabijačkovým specialitám. 4,8 (15×) Nadja. 11 názorů.

Podobné recepty jako Kysané zelí zahuštěné rychlé a jednoduché

Kysané zelí do sklenic recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kysané zelí do sklenic recept

Kysané zelí si můžeme koupit, ale to doma vyrobené si přizpůsobíme přesně podle své chuti - ať už volbou koření či přidáním cibule. Možná jste ale netušili, že si zelí můžete naložit sami, i když bydlíte třeba v paneláku. Poradíme vám, jak na to. 4,9 (61×) JanaDorazinova 241 názorů 30 min 7. 10. 200

Podobné recepty jako Kysané zelí do sklenic

recept internet
recept internet

Kvašené zelí

Zeleninu ve sklenici důkladně pěchujeme a hned jak sklenici naplníme, tak zelí zatížíme jakoukoliv jinou sklenicí, která projde otvorem natěsno. Nálev tak bude moct volně vytékat, ale kousky zelí už neprojdou. Sklenici, která funguje jako závaží, naplníme vodou (ideálně pískem nebo kamínky), případn

Podobné recepty jako Kvašené zelí

Kysané zelí ze sudu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kysané zelí ze sudu recept

Nakrájíme na čtvrtky a vykrojíme košťály. Očištěné zelí nakrouháme nožem nebo kuchyňským robotem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Videonávod: Jak nakrájet zelí Nakrouhané zelí přesypeme do vaničky/lavoru. Přidáme sůl, kmín a cibuli a vše dobře promícháme. Pak začneme směs pěchovat do sudu

Podobné recepty jako Kysané zelí ze sudu

recept internet
recept internet

Ukrajinské (rychlé) kysané zelí recept

Postup přípravy. Zelí a mrkev nakrájíme nebo nastrouháme na nudličky. Zeleninu promícháme se solí (dal jsem dle vlastní chuti, množství nebylo uvedeno), ale nemačkáme příliš silou, aby zelí zůstalo křupavé. Zelí vrstvíme do sklenic a každou vrstvu stlačíme, ale nedusáme, jako v tradičním českém rece

Podobné recepty jako Ukrajinské (rychlé) kysané zelí

Kvašené pikantní zelí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kvašené pikantní zelí recept

Mrkev nastrouháme na hrubo, křen na jemno a papriku na slabé proužky. Vše, včetně koření, jablek, kopru a cibule přidáme k zelí a dobře promícháme. Nakonec postupně plníme do vhodné velké nádoby ( soudku apod. ) a řádně mačkáme, aby zelí pustilo co nejvíce šťávy. Zatížíme.

Podobné recepty jako Kvašené pikantní zelí

Domácí kysané zelí
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí kysané zelí

110. Bramborový salát. Domácí kysané zelí - recept: Hlávky zelí očistíme, opláchneme a pomocí kruhadla nebo ručně nakrouháme i s košťály (před krouháním je několikrát nařízneme). Nakrouhané zelí.

Podobné recepty jako Domácí kysané zelí

Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví recept

Postup přípravy. Očištěné zelí nakrájíme nebo nastrouháme, mrkev a jablka nastrouháme na hrubém struhadle a cibuli nakrájíme na tenká půlkolečka. Všechno dáme do mísy, přidáme sůl a vše pořádně promícháme. Natlačíme do čtyřlitrové lahve a necháme kvasit při pokojové teplotě asi 7 dní.

Podobné recepty jako Křupavé kysané zelí s jablky a mrkví

Kysané zelí zapékané s vepřovým masem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kysané zelí zapékané s vepřovým masem recept

Mezitím nakrájíme vepřové maso na menší kostičky, osolíme je, opepříme a dusíme asi 15 minut s rajčatovým protlakem a omytými, na čtvrtky nakrájenými rajčaty. Měkké zelí smícháme s dušeným masem, dáme do vymaštěného pekáče a asi půl hodiny zapečeme. Uvařeno (2×) Přidat do oblíbených (183×) Přidat po

Podobné recepty jako Kysané zelí zapékané s vepřovým masem

Kysané zelí do čtyřlitrové láhve recept

Hlávky zelí zbavíme vrchních listů, rozřežeme je na čtvrtky, vykrojíme košťály a nakrouháme na nudličky. Nastrouhané zelí pak smícháme ve větší nádobě se solí a kmínem (na sůl buďte "lakomí", když je soli více, zelí moc špatně kvasí). Promíchané zelí pak vtlačujeme po částech do čtyřlitrové láhve.

Podobné recepty jako Kysané zelí do čtyřlitrové láhve

recept internet
recept internet

Moravské zelí

Postup přípravy receptu. 1. Nakrouhané zelí podlijeme vařící vodou, přidáme kmín, sůl a necháme chvíli dusit odkryté, aby vyprchaly čpavé látky. 2. Pak přidáme na sádle osmahnutou cibuli, osolíme a dusíme zelí pod poklicí za mírného podlévání. Když je téměř měkké, zaprášíme je moukou, podusíme, podl

Podobné recepty jako Moravské zelí

recept internet
recept internet

Rychlokvašené zelí už za tři dny!

Postup přípravy receptu. 1. Zelí omyjeme a nakrouháme, na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, rozpůlený syrový brambor a navrch pěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí prosypeme solí, kmínem a pepřem. Nakonec přidáme bobkový list. Přelijeme převařenou vlažnou vodou, zakryjeme a necháme kvasit 3 d

Podobné recepty jako Rychlokvašené zelí už za tři dny!

Salát z kvašeného zelí a zeleniny recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Salát z kvašeného zelí a zeleniny recept

Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na trochu vetší pánvi. Přidáme mraženou zeleninu a spolu s cibulí ji chvilku osmahneme. Pak přidáme kvašené zelí, které jsme si napřed propláchli ve vodě aby nebylo moc kyselé, jen ho trochu zamícháme se zeleninou, tak 2 minuty a dáme do mísy. Posypeme trochu byl

Podobné recepty jako Salát z kvašeného zelí a zeleniny

Kvašená směs zeleniny pickles

1 mrkev sůl 150 ml octa 150 ml vody 50 g cukru krupice 1 lžička kuliček barevného pepře 1/2 až 1 lžička chilli vloček - podle chuti Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Květák rozebereme na malé růžičky

Podobné recepty jako Kvašená směs zeleniny pickles

recept internet
recept internet

Bramborák s kysaným zelím

Bramborák s kysaným zelím - recept: Oloupané syrové brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, utřený česnek, majoránku, sůl a hrubou mouku (těsto má být hustší). Do těsta.

Podobné recepty jako Bramborák s kysaným zelím

Kyselé zelí do skla
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kyselé zelí do skla

Postup přípravy receptu. 1. Nakrouhané zelí promícháme se solí a kmínem nejlépe v dětské vaničce a necháme asi 2 hodiny stát, až začne pouštět šťávu. Mezitím si nachystáme asi 12-13 sklenic o objemu 0,7 l. Zelí pěchujeme rukou do sklenice asi 2,5-3 cm pod okraj tak, aby mezi zelím nezůstával vzduch.

Podobné recepty jako Kyselé zelí do skla

Kvašáky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kvašáky recept

Kvašáky. Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme okurky týden až dva kvasit. 4,9 (17×) jirka66. 35 názorů.

Podobné recepty jako Kvašáky

Pikantní kvašáky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pikantní kvašáky recept

Zkvasit okurky přirozenou cestou zvládne každý, kdo je připraví podle receptu. Po několka dnech si již můžeme pochutnávat na kvašácích. 5,0 (25×) JanaDorazinova 24 názorů 75 min 28. 7. 2010 12:24 JanaDorazinova Přidat fotku Suroviny 1 dávka větší okurky kopr cibule křen 10 kuliček celého pepře 5 kul

Podobné recepty jako Pikantní kvašáky

Kvašená cuketa recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kvašená cuketa recept

Cukety musia byť pod hladinou, vyčnievajúce chytajú hnilobu. Preto ich v pohári "zašprajcujeme" paličkami od lekára, ružicou z plastovej fľaše a pod., príp. v nádobe zaťažíme miskou, na ktorú dáme hrnček s vodou a pod. Udržujeme v teplej miestnosti, kým nevykvasia. Samotné kvasenie urýchlime krajcom

Podobné recepty jako Kvašená cuketa

Kvašené houby východoslovenský recept od Juraje Horáka ...

Postup přípravy. Houby nakrájíme na cca 1 cm plátky a vaříme ve slané vodě 10 min. (lžíce soli na 1 l vody). Prudce ochladíme. Okapané houby smícháme s jednou nebo dvěma cibulemi nakrájenými na měsíčky a stroužkem česneku na tenké plátky. Natlačíme do sklenic a zalejeme studeným nálevem.

Podobné recepty jako Kvašené houby východoslovenský od Juraje Horáka ...

Včelí úly podle mé babičky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Včelí úly podle mé babičky recept

úly recept piškotové uly piškotové vosí úly recept na uly piškotové včelí úly vcely uly. Suroviny: piškoty, cukr moučkový, máslo, rum, kakao, máslo, cukr moučkový, žloutek, rum, piškoty, cukr moučkový. Vosí hnízda nebo včelí úly? Název je různý, ale jedná se o tentýž druh nepečeného cukroví.

Podobné recepty jako Včelí úly podle mé babičky

Šumajstr podle mojí maminky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Šumajstr podle mojí maminky recept

Uzené kosti si uvaříme do měka, maso obereme, nakrájíme a dáme do mísy. Uvaříme si i fazole, den předem namočené ve vodě. Uvařené přidáme k masu. Kroupy řádně opereme, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme. Vodu slejeme a kroupy přidáme k masu a fazolím, ještě přidáme sádlo a promícháme. Podle chuti oso

Podobné recepty jako Šumajstr podle mojí maminky

Kde najít informace



×