Plzeňské rozpeky recept
Postup přípravy receptu. Vypracujeme kynuté těsto bez vajíčka a zaděláme je vlažnou vodou. Pro zjemnění lze přidat vlažné mléko. Vytvoříme větší ploché vdolky a dáme je na teplé místo vykynout.
Podobné recepty jako Plzeňské rozpeky
Zavařené jídlo na dovolenou
Jídlo na dovolenou uvařte obvyklým způsobem, dejte do zavařovacích sklenic a sterilujte 2 hodiny na 100 °C. I přes dvouhodinové vaření jídlo již dále neměkne (nerozvaří se) a zůstane stejné.
Podobné recepty jako Zavařené jídlo na dovolenou
Klasický španělský ptáček recept
tak mě celkem překvapuje, že hledáte recept na toto jídlo, když ho evidentně umíte uvařit nejlíp na světě. CO kdyby jste si šel ten svůj toxický projev vykládat někomu koho to zajímá, když neumíte vysvětlit, jak to udělat lépe bez urážek.
Podobné recepty jako Klasický španělský ptáček
Klasický španělský ptáček recept
Postup přípravy. Hovězí maso odblaníme a nakrájíme na tenké plátky. Plátky masa dobře naklepeme, ale jen tak, abychom do nich neudělali díry.
Podobné recepty jako Klasický španělský ptáček