Domácí tatarská omáčka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Domácí tatarská omáčka je vždy čerstvá a ochutíte si ji svým oblíbeným kořením. Jednoduchá příprava.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 vejce
  • 250 ml panenského olivového oleje
  • 1 jarní cibulka
  • 1 naložená okurka
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 1-2 lžíce okurkového láku
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • zelená petrželka


Způsob přípravy

Žloutky ze dvou vajec ušleháme s hořčicí do jemné směsi. Pak zvolna za stálého šlehání přidáváme po malých částech olej, až ho postupně zašleháme všechen.

Cibulku nasekáme na drobno, stejně tak i okurku. Obije přidáme do omáčky, promícháme ji a okořeníme lákem z okurek, pepřem a solí podle chuti. Nakonec přidáme na jemno nasekanou petržel.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Domácí tatarská omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Domácí tatarská omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu domácí tatarská omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Domácí tatarská omáčka

Kde najít informace



×