Frankfurtská omáčka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí2 porce

Frankfurtská omáčka je známé a oblíbené jídlo. Většinou ho podáváme s knedlíky nebo s rýží. Dejte si záležet na výběru kvalitní uzeniny. Je důležitá.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 500 g vepřového masa
  • 100 g frankfurtských párků
  • 1 bílá cibule
  • mletá sladká paprika
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • hladká mouka
  • olivový olej


Způsob přípravy

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova. Pak k ní přidáme na kostky nakrájené maso a společně s cibulí ho opečeme ze všech stran.

Nyní přidáme papriku, pepř a sůl, promícháme, lehce podlijeme vodou a pod pokličkou maso dusíme do měkka. Podle potřeby občas promícháme a podlijeme.

Když je maso měkké, přidáme k němu na kolečka nakrájené párky a omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. Už jen krátce povaříme a podle chuti jídlo ještě okořeníme a osolíme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Frankfurtská omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Frankfurtská omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu frankfurtská omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Frankfurtská omáčka

Kde najít informace



×