Sdílet:

Italská polévka recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Italská polévka voní sýrem a je hned hotová. Nakonec můžeme přidat nasekanou zelenou bazalku.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 bílá veka
  • 1 l kuřecího vývaru
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 4 vejce
  • 8 lžic strouhaného ementálu
  • 2 lžíce másla
  • zelená bazalka


Způsob přípravy

Veku nakrájíme na plátky, potřeme je po obou stranách máslem a opečeme z obou stran v troubě.

Kuřecí vývar přivedeme k varu a podle chuti ho okořeníme pepřem a solí. Na každý talíř položíme 3 plátky opečené veky a na ně rozklepneme celé vejce. Pak je zvolna zaléváme vroucím vývarem až získáme celou jednu porci polévky. Nakonec do talíře přidáme 1 až 2 lžíce strouhaného sýra a ihned podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Italská polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Italská polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu italská polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Italská polévka

Kde najít informace



×