Karbanátky z červené řepy recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Zdravější varianta klasického karbanátku, úplně bez masa. Tahle dobrota chutná vegetariánům, ale i těm, kteří chtějí odlehčit jídelníček a zdravě se stravovat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 větší vařené červené řepy
  • 1 šalotka
  • 1 brambora
  • 1 vejce
  • 2 lžíce ovesných vloček
  • čerstvé bylinky
  • sůl
  • olej na smažení


Způsob přípravy

Oloupanou červenou řepu a brambor nastrouháme na struhadle.

Šalotku zbavíme slupky a nakrájíme nadrobno. Do mísy nasypeme řepu, brambor, šalotku, přidáme vločky, vejce a nasekané bylinky. Směs ochutíme solí, důkladně promícháme a necháme chvíli odpočinout.

Troubu předehřejeme na 180°C.

Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 20 - 30 minut.

Karbanátky podáváme s bramborem nebo pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Karbanátky z červené řepy recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Karbanátky z červené řepy.
Nebo hledejte podobné podle části názvu karbanátky červené řepy .
Hledat podobné recepty na internetu jako Karbanátky z červené řepy

Kde najít informace



×