Sdílet:

Omáčky k rýži recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Omáčky k rýži můžeme připravit podle spousty receptů. Tento recept je na jednoduchou, jemnou, smetanovou omáčku k masu. A k rýži se hodí znamenitě.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 l vývaru
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 200 ml smetany
  • kousek celeru
  • olivový olej
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl


Způsob přípravy

V hrnci na oleji osmahneme nastrouhanou kořenovou zeleninu dozlatova. Pak ji zalijeme vývarem, přidáme špetku soli a pepře a zeleninu povaříme do měkka.

Po změknutí zeleninu rozmixujeme tyčovým mixérem, znovu přivedeme k varu a přidáme smetanu ve které jsme rozmíchali hladkou mouku. Znovu omáčku povaříme až zhoustne, a podle chuti ji ještě dochutíme solí a pepřem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Omáčky k rýži recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Omáčky k rýži.
Nebo hledejte podobné podle části názvu omáčky rýži .
Hledat podobné recepty na internetu jako Omáčky k rýži

Kde najít informace



×