Recept Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

Detail receptu na jídlo Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením je velmi zdravé jídlo. Jicama je mexická zelenina podobná řepě a jí se většinou zasyrova, jako v tomto případě. Jako rychlý předkrm je tento pokrm vynikající.

Oloupeme jicama a nakrájíme ho na plátky. Ve velké míse smícháme jicama s nakrájenou okurkou, pomerančovými kousky, limetkovou šťávou, chilli křením a plátky ředkviček.

Necháme odležet v chladu 30 minut, podle chuti osolíme a přidáme nadrobno nasekaný koriandr. Důkladně promícháme a můžeme podávat.

Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením je velmi zdravé jídlo. Jicama je mexická zelenina podobná řepě a jí se většinou zasyrova, jako v tomto případě. Jako rychlý předkrm je tento pokrm...
  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Předkrm  z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

Ingredience receptu Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

1/3 hrnku šťávy z limetky
2 salátové malé okurky
1/3 čerstvého nasekaného koriandru
2 lžičky chilli koření
3 pomeranče nakrájené na kousky
1 ks středně velké jicama (mexický tuřín)
sůl
1/2 hrnku nakrájených ředkviček na plátky

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Předkrmy
Hledat podobné recepty jako Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením

Podobné recepty jako Předkrm z jicama s limetkovou šťávou a chilli kořením


M
×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů