Pečené kuřecí karbanátky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Pečené kuřecí karbanátky jsou zdravější než ty smažené, protože jsou bez tuku. Můžete k nim udělat bramborovou kaši, nebo hranolky pečené v troubě a nějaký váš oblíbený dip.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 150 g čedaru
  • 450 g kuřecích prsou
  • 1 vejce
  • kukuřičná strouhanka
  • sůl
  • sušený česnek
  • mletý černý pepř
  • kari koření


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. Kuřecí prsa umeleme na jemno, sýr nastrouháme. Maso se sýrem a vejce smícháme v míse, přidáme sůl, pepř, česnek a kari koření a vše důkladně promícháme.

Pak, je-li třeba, přidáme kukuřičnou strouhanku, abychom dostali směs, z níž můžeme tvořit karbanátky. Mokrýma rukama tvoříme menší karbanátky a rozložíme je na plech vyložený pečícím papírem.

V předehřáté troubě je pak pečeme 25 až 40 minut, podle velikosti.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené kuřecí karbanátky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečené kuřecí karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené kuřecí karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené kuřecí karbanátky

Kde najít informace



×