Sdílet:

Tatarský biftek recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Protože je tento pokrm ze syrového masa, je u této lahůdky základem úspěchu volba kvalitního masa. Zde se opravdu nevyplatí šetřit. Oblíbený “tatarák” je vynikající s topinkami a v kombinaci s dobrým vínem či pivem.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 4 žloutky
  • 80 g cibule
  • 2 - 3 lžičky hořčice
  • Zarovnaná lžička červené papriky
  • ½ lžičky mletého kmínu
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl


Způsob přípravy

Svíčkovou odblaníme, umyjeme, osušíme a rozmixujeme v mixéru nebo pomeleme v mlýnku.

Do mísy vložíme nasekané maso, přidáme sůl, mletý pepř, kmín, papriku a na velmi jemno nasekanou cibuli.

Vše pečlivě promícháme a z masa vytvarujeme čtyři bifteky. Uprostřed vytvoříme prsty důlek a do důlku vyklepneme žloutek. “Tatarák” podáváme s na oleji osmaženými topinkami.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Tatarský biftek recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarský biftek.
Nebo hledejte podobné podle části názvu tatarský biftek .
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarský biftek

Kde najít informace



×