Domácí škvařené sádlo recept
Po cca 1 hodině, už jsou kostky vyškvařené na polovinu. Po dalších 30-40 minutách přestává sádlo bublat (tím poznáme, že se blížíme ke konci škvaření) a do sádla přidáme 1 malou lžičku soli (sádlo se díky ní bude krásně mazat i když bude hodně vychlazené).
Podobné recepty jako Domácí škvařené sádlo
Škvarečky ze odřezků vepřového recept
Já sádlo škvařím v pekárně na chleba na program marmeláda, podle možností sádla se musí nechat program běžet tak 2x-3x, takže to trvá dýl, ale je to bez práce a bez té vůně, tu nemusim, navíc jí můžu zapnout i venku na zahradě. Dávám taky trochu vody nebo mlíka a přiznám se, že trochu solím. Na co t
Podobné recepty jako Škvarečky ze odřezků vepřového