Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Recept na pečená vepřová žebra podle Pohlreicha je právě zde. celý recept. 1,5 až 2 kg žeber z divočáka nebo vepřová žebra. 3 stroužky česneku. 1 lžíce rajského protlaku. 1 lžíce třtinového cukru. Některé recepty využívají také vepřový bok a s tímto postupem souhlasí i mnozí profesionální šéfkuchaři
Podobné recepty jako Pečená žebra z divočáka podle Pohlreicha recept
Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a ...
Postup přípravy. Žebra omyjeme, osolíme, vložíme do pekáče, okmínujeme, opepříme, posypeme sekaným česnekem, zastříkneme olejem, podlijeme trochou vody a v troubě je necháme cca 10 minut na 200°C zatáhnout odkryté. Pak přikryjeme poklicí a pečeme hodinku na 190°C, občas poléváme a podléváme.
Podobné recepty jako Divočák na kmíně a česneku s fazolkami na česneku a ...
Pečený divočák recept
Suroviny: maso kančí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sádlo, slanina, maso. Divočina chutná výborně s kořenovou zeleninou, a proto ani v tomto receptu nesmí chybět. Pečený divočák se vám bude rozpadat na talíři. Důležité….
Podobné recepty jako Pečený divočák
Divočák s rozmarýnem recept
Veškeré koření do masa stejnoměrně - rozumně vetřeme a necháme cca 30 min v chladu odpočinout. V této době nakrájíme cibuli a nastrouháme kořenou zeleninu. Silně rozpálíme na hlubší pánvi sádlo a maso na něm ze všech stran /každou cca 3 min./ opečeme, aby se uzavřelo.
Podobné recepty jako Divočák s rozmarýnem
Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem recept
Na oleji opražíme cibuli, přidame maso a necháme pořádně orestovat, až pustí štávu. Přidáme dvě lžíce koření a malinko podlijeme domácim vývarem, necháme dusit a po chvilce přidáme džem a promícháme. Podusíme a zahustíme moukou s vodou. Asi po 10 minutách nalijeme víno a necháme přejít varem.
Podobné recepty jako Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem
Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku recept
4. 1/2 kg kotlet z divočáka. 1 cibule větší bílá. 5 stroužků česneku (posekaných na drobno) 1/2 ČL mleté pálivé papriky (nemusí být) 150 g rajčatové pyré. 0,75 litru vývaru vepřového. 20 kuliček brusinek sušených. 2-3 PL sádla vepřového.
Podobné recepty jako Divočák : Kotletky na rajčatovém sosíku
Divočák na divoko
Pracovní postup: Nakrájíme mrkev, cibuli a celer na malé kostičky a osmažíme je na oleji. Vložíme maso do kastrolu s poklicí, přidáme osmaženou zeleninu, rozmarýn a zalijeme vše 500 ml vína.Necháme maso stát na chladném místě alespoň 12 hodin. Občas ho otočíme.
Podobné recepty jako Divočák na divoko
Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Poté vsypu nadrobno nasekané cibule a česnek. Nechám zesklovatět a pak přidám na větší kostky nakrájené maso, které nechám prudce zatáhnout. Pak přidám k posolenému masu nakrájenou kořenovou zeleninu a hořčici, promíchám a nechám asi 5 min. spolupracovat. Po 5 min. vložím do směsi koření zabalené v
Podobné recepty jako Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“
Perkelt z divočáka recept
Suroviny: kýta z divočáka, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, paprika čerstvá zelená, víno červené suché, sůl, pepř mletý. Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet. Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule.….
Podobné recepty jako Perkelt z divočáka
Divoká dýňová omáčka recept
3 lžíce oleje pod maso 600 g vepřové plece nebo kýty nakrájené na větší kostky 1,5 lžička tymiánu 2 bobkové listy 6 kuliček pepře 6 nového koření sůl citronová šťáva cukr dle chuti 250 ml smetany na vaření 200 g husté kysané smetany kousek studeného másla brusinkový džem na ozdobu Naše kuchařky
Podobné recepty jako Divoká dýňová omáčka
Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“ recept
Postup přípravy. Bok naříznu zespoda podél žeber. Ze zhora udělám do povrchu několik zářezů do kříže pro lepší prostup tepla do masa. Do pekáče vsypu na sádlo nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Na to položím nasolený medem potřený bok kostmi vzhůru. Zasypu kmínem, cibulí a česnekem a přidám koření
Podobné recepty jako Bok z divočáka dle hajného ze „Šlajfu“
Ragú z divočáka recept
Postup přípravy. Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v plátěném uzlíčku nebo vajíčku na čaj) a dusíme asi hodinu. (Kdo má rád, může přidat i pár lžic krájených, loupaných
Podobné recepty jako Ragú z divočáka
Žebírka z Kolkovny recept
Postup přípravy. Vepřový bok si nakrájíme podél kosti na kousky, dáme do hrnce s vodou (maso by mělo být ponořené). Ppřidáme pepř, bobkový list, sůl a nové koření a vaříme na mírném ohni asi hodinku a půl. Po uvaření dáme maso do velké mísy s marinádou, kterou jsme si připravili z piva, oleje, proli
Podobné recepty jako Žebírka z Kolkovny
Divočák po myslivecku
1 Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1 den. V hrnci rozehřejte olej a osmažte nakrájenou cibuli. Přidejte marinované maso a ze všech stran opečte. Maso osolte, opepřete, podlijte marinádou
Podobné recepty jako Divočák po myslivecku
Maso z divočáka s česnekem recept
Mäso umyjeme, osolíme a potrieme cesnakom a okoreníme mletým čiernym korením. Slaninu vyškvaríme, pridáme na panvicu mäso a pomaly prikryté dusíme. Počas pečenia podlievame vodou s octom. Upečieme do červena. Poznámka autorky receptu Ked je mäso mäkké, može sa to poliat aj kyslou smotanou a podavat
Podobné recepty jako Maso z divočáka s česnekem
Kančí žebírka na medu a rozmarýnu recept
1 dávka 2,5 kg kančích žebírek Na marinádu: 125 g másla (rozpuštěného) 4 lžíce medu 4 lžíce olivového oleje rozmarýn (nasekaný) koření na divočinu 5 stroužků česneku sůl mletý pepř
Podobné recepty jako Kančí žebírka na medu a rozmarýnu
Divočák podle paní hajné
Na sádle necháme zezlátnout pokrájenou cibuli,přidáme maso nakrájené na plátky a osmažíme dočervena.Přidáme všechno koření,zalijeme polovinou piva a zakryté asi 1 hodinu dusíme .Když je maso měkké,necháme vysmahnout a přilijeme mouku rozmíchanou ve zbytku piva.Provaříme jěště asi 10 minut.Podáváme s
Podobné recepty jako Divočák podle paní hajné
Játra z divočáka po myslivecku recept
Porce: 4 porce. 400 g jater z divočáka. 200 g cibule. 1 lžíce sádla. mletý pepř. jalovec. 2 lžíce hladké mouky. sůl.
Podobné recepty jako Játra z divočáka po myslivecku
Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou Recepty ...
1. Maso osolíme, opepříme dáme do pekáče, podlijeme 1/2 červeného vína, poklademe plátky celere, mrkve, petržele a slaniny. Upečeme. 2. Pikantní omáčka: rybízovou marmeládu rozředíme šťávou z 1citronu a 1 pomeranče, přidáme špetku zázvoru a pokrájenou citronovou kůru.
Podobné recepty jako Divočák na zelenině s pikantní rybízovou omáčkou Recepty ...
Divočák na smetaně
Pracovní postup: Maso prošpikujeme slaninou, osolíme a opečeme na sádle. Vyndáme a ve výpeku osmahneme cibuli, kořenovou zeleninu (mrkev, petržel, celer), přidáme koření, trochu citronové kůry a octa. Maso vrátíme, odlijeme vývarem a za občasného podlévání dusíme.
Podobné recepty jako Divočák na smetaně
Ragú z divočáka na švestkách
12 receptů s čerstvým zázvorem: Připravte si karí…. Ragú z divočáka na švestkách - recept: V širokém kastrolu rozehřejte olej a maso na něm zprudka ze všech stran opečte. Vyjměte a v kastrolu opečte na kostičky pokrájené šalotky, mrkev a.
Podobné recepty jako Ragú z divočáka na švestkách
Guláš z divočáka (kančí guláš)
Klasické lečo. Dušené červené zelí. Guláš z divočáka (kančí guláš) - recept: V tlakáči si rozehřejeme olej s kouskem másla a nakrájíme cibuli na plátky a osmahneme, česnek taky na plátky a přihodíme do hrnce. Až bude cibulka.
Podobné recepty jako Guláš z divočáka (kančí guláš)
Paštika z divočáka
1 ks citronová kůra (z jednoho citrónu) 1 snítka tymián pepř mletý špek (nebo bůček, ne uzený) Postup přípravy receptu 1 Brusinky přelijte v misce vodou a nechte nasáknout. Maso v míse promíchejte s alkoholem, cukrem a solí.
Podobné recepty jako Paštika z divočáka