Zeleninová směs nejen do polévek recept
Bramborové; ∙ Masové; ∙ ... možná by šla i rozdrtit nějakým robotem, ale zelenina je v polévce určená k tepelné úpravě, takže se ti uvaří i ta nastrouhaná. Pro začátek bych si poměr surovin podělila dvěmi, abych toho na ty ruce neměla tolik. Doufám, že až vytvoříš, tak napíšeš jak jsi s tím bojovala
Podobné recepty jako Zeleninová směs nejen do polévek
Zapečené brambory s barevnou zeleninou recept
Brambory omyjeme, pokrájíme na osminky. Zeleninu pokrájíme na kolečka nebo na kostičky. Promícháme s brambory. Podle chuti osolíme, opepříme, zakapeme olivovým olejem a pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů dozlatova. Nakonec přisypeme medvědí česnek a promícháme.
Podobné recepty jako Zapečené brambory s barevnou zeleninou
Dušené bílé zelí s mletým masem
Nejen letní, ale také podzimní sezónní ovoce a zelenina mají v kuchyni co nabídnout. Mezi významné podzimní potraviny bezesporu patří bílé zelí, které se dá konzumovat za syrova, kvašené i uvařené. Tento recept je bohatý na energii a dodá sílu do podzimních plískanic.
Podobné recepty jako Dušené bílé zelí s mletým masem
Bramborová kaše s parmezánem a slaninou
Rozhovor nejen o gastronomii s Filipem Sajlerem známým z tv pořadu Kluci v akci. Soumrak firemních vánočních večírků ? Ingredience receptu. 500 g brambor 50 g anglické slaniny 50 g parmezánu 50 ml mléka sůl čerstvá zelená petrželka; Způsob přípravy. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě do měkk
Podobné recepty jako Bramborová kaše s parmezánem a slaninou
Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši
Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši; foto: V kuchyni vždy otevřeno. V kuchyni vždy otevřeno. Food blog V kuchyni vždy otevřeno vznikl v únoru 2014 a od té doby ho Andrea Motlíková plní recepty, které by měly být inspirací pro každého, kdo doma vaří pro svou rodinu, stejně jako autorka blogu.
Podobné recepty jako Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši