Červená řepa nakládaná a extra voňavá recept
Červená řepa nakládaná a extra voňavá. Nakládaná červená řepa je velmi zdravá a když ji budeme umět připravit chutně, oblíbí si ji celá naše rodina. Extra voňavá nakládaná řepa se stane stálicí v našem kuchařském repertoáru. 5,0 (44×) srettka. 90 názorů. 170 min.
Podobné recepty jako Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Nákládaná řepa ( i pro boršč )
Nakládaná směs sýrů podle Wooddyho Suroviny: řepa červená , koření nové koření , bobkový list , feferonka , voda , ocet , sůl , cukr Nákládaná řepa (i pro boršč)
Podobné recepty jako Nákládaná řepa ( i pro boršč )
Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím
Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím Zdroj: Marek Kučera. 10x. Boršč patří k nejznámějším polévkám světa, a i když si ho povšechně spojujeme s ruskou kuchyní, jeho nejklasičtější verze ze silného hovězího vývaru a s červenou řepou má domov na Ukrajině.
Podobné recepty jako Ukrajinský boršč s červenou řepou a zelím
Nakládaná červená řepa
Smícháme ocet s vodou, solí, cukrem, pepřem, bobkovým listem a kmínem a vaříme asi 5-10 minut. Tuto horkou směsí přelijeme řepu. Uzavřeme sklenice a necháme je vychladnout. Sklenice skladujeme nejlépe v lednici. Zkuste také Ajvar z lilků 30 4 5 Rumunský salát 10 0 0 Fazolový salát/rumunská kuchyně/
Podobné recepty jako Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa - recept: Řepu namočte přes noc do vody. Ráno kartáčkem omyjte, přelijte vařící vodou a 2 hodiny vařte. Potom prudce zchlaďte, oloupejte a nahrubo nastrouhejte.
Podobné recepty jako Nakládaná červená řepa
Nakládaná červená řepa nebo salát recept
recept nakladana cervena repa nakladani cervene repy. Suroviny: řepa červená, česnek, jalovec, bobkový list, sůl, cukr, ocet, voda, pepř mletý. Den předem si připravíme nálev. Vodu, ocet, cukr, sůl a všechno koření zahřejeme, když se nám na dně hrnce dělají bublinky tak odstavíme a….
Podobné recepty jako Nakládaná červená řepa nebo salát
Červená řepa recept
Červená řepa. Červená řepa je úžasná surovina, která se dá připravit mnoha způsoby. Pojďte s námi vyzkoušet tradiční recept na nakládanou řepu ve sladkokyselém nálevu. Jakmile jednou ochutnáte domácí, po kupované už ani nemrknete. 4,7 (10×) Boubelinda. 17 názorů. 240 min. 20.
Podobné recepty jako Červená řepa
Červená řepa sterilovaná
1 Řepu vybíráme stejně velkou, aby jsme měli všechnu uvařenou ve stejnou dobu. Lepší je menší, je jemnější, více sladká a červenější. Řepu řádně omyjeme. Kusy o velikosti tenisáku vaříme zhruba 35 minut. Pak ji necháme částečně zchladnout a oloupeme ji. RADA: Červená řepa 7x jinak: Pomazánka, koláč
Podobné recepty jako Červená řepa sterilovaná
Červená řepa-boršč
Červená řepa-boršč? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Červená řepa-boršč
Boršč po rusnacky recept
Suroviny: kližka hovězí, plec vepřová, čabajka, cibule, řepa červená, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, paprika čerstvá zelená, kedlubna, zelí kysané, chilli paprika sušená, smetana, olej rostlinný, sůl. Mäso pokrájame na kocky. Vo väčšom hrnci speníme na oleji pokrájanú cibuľu, pridáme ostatnú
Podobné recepty jako Boršč po rusnacky
Klasický ruský boršč recept
Boršč je oblíbená polévka, která může v každé krajině chutnat jinak. Společné mívají maso, zelí a červenou řepu. Ten ruský je z masa hovězího a postup tohoto receptu je tak podrobný, že ho zvládne i méně zkušený kuchař. 5,0 (62×) 45natalie. 48 názorů. 175 min.
Podobné recepty jako Klasický ruský boršč
Ukrajinský boršč II.
Postup přípravy receptu. 1. Maso uvaříme a vyndáme z hrnce - vývar použijeme dále. Zelí, brambory, kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme, podusíme na másle a přidáme do masového vývaru spolu s bobkovým listem a červenou řepou - je-li čerstvá, povaříme ji zvlášť, nakládanou dáme ihned. 2.
Podobné recepty jako Ukrajinský boršč II.
Zeleninový boršč recept
Přidáme bobkový list, nové koření a červenou papriku. Zalijeme půl litrem vody a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme uvařenou řepu, nakrájenou na kostičky a dále vaříme. Nakrájíme si na kostičky cibuli a na plátky česnek. Obojí orestujeme na olivovém oleji, přidáme rajský protlak, orestujeme.
Podobné recepty jako Zeleninový boršč
Červený boršč na kyselo židovská kuchyně
Svatomartinské sladkosti: Recept na tradiční…. Červený boršč na kyselo - židovská kuchyně - recept: Oloupanou řepu nakrájíme na plátky, dáme do hliněné nebo kameninové nádoby, zalejeme převařenou vodou, přidáme sůl, cukr, bobkové listy a utřený.
Podobné recepty jako Červený boršč na kyselo židovská kuchyně
Nálev na červenou řepu recept
1 dávka 3 kg řepy Nálev: 800 ml vody (4 skleničky po 200 ml) 200 ml cukru (1 sklenička) 200 ml octa ( 1 sklenička) 10-15 sušených fenyklových semínek 3 lžičky soli křen dle chuti Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Po
Podobné recepty jako Nálev na červenou řepu
Nejlepší boršč
Co ale nesmí chybět v žádném boršči, je červená řepa, která mu dodá nezaměnitelnou barvu a chuť. 4 porce 60 minut ruská Suroviny hovězí maso 500 g bobkový list 2 ks černý pepř 2 kuličky nové koření 2 kuličky červená řepa (středně velká) 2 ks mrkev 1 ks petržel 1 ks celer 1/4 cibule 1 ks rajčata (olo
Podobné recepty jako Nejlepší boršč
Nakládáná červená paprika
Nakládáná červená paprika - recept: - připravit nálev dle deka- papriku nakrájet na proužky- plnit skleničky- do každé 1 lžičku oleje- zalít nálevem- sterilovat 20 minut při 80°C
Podobné recepty jako Nakládáná červená paprika
Zeleninový boršč s uzeninou
Postup přípravy receptu. Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubo. Cibuli zpěníme na oleji, přidáme nakrájenou uzeninu dle vaší chuti a restujeme. Přidáme půl lžičky pálivé papriky a dvě lžičky sladké papriky a ještě malinko orestujeme. Zalijeme vývarem z masoxu, přidáme zeleninu, zelí, koření a vař
Podobné recepty jako Zeleninový boršč s uzeninou
Moje červená řepa recept
Řepu umyjeme, naskládáme do hrnce, zalijeme vodou a dáme vařit do poloměkka. (Já vařím v tlakovém hrnci 10 minut od bodu varu). Jak správně vařit červenou řepu Uvařenou řepu oloupeme a na robotu nastrouháme na plátky (nebo nakrájíme na kostičky). Dáme do sklenic do 3/4 a zalijeme svařeným nálevem, k
Podobné recepty jako Moje červená řepa
Můj boršč v PH recept
V Ruské kuchyni je to především červená řepa, cibule, česnek a zelí, někdy s bramborami. Litevská kuchyně přidává ještě houby. V menonitské kuchyni je bořšč ze zelí, hovězího. brambor a rajské polévky, ochucené cibulí, koprem a pepřem. Tak a teď mi řekněte který je ten jediný a správný boršč.
Podobné recepty jako Můj boršč v PH
Poctivý domácí boršč
Přidejte sůl, bobkové listy, pepř a nové koření a vařte na velmi mírném plameni doměkka. Bude to trvat minimálně dvě hodiny. Hotový vývar přeceďte do druhého hrnce. Přidejte do něj brambory a červenou řepu, obojí oloupané a nakrájené na kostičky, a opět přiveďte k varu.
Podobné recepty jako Poctivý domácí boršč
Salát z červené řepy s křenem II.
Vychladlou řepu oloupeme, nakrouháme na jemno a rovněž na jemno nakrouháme křen. Vmícháme křen do řepy, přliijeme pohár studené vody (množství tak, aby nebylo příliš moc šťávy, jen na rozpuštění cukru), vsypeme kmín, přidáme cukr a ocet. RADA: Speciální octy na saláty. 2.
Podobné recepty jako Salát z červené řepy s křenem II.