Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
srnčí hřbet uzená slanina máslo ( nebo sádlo) koření divočina kořenová zelenina cibule červené víno 1 lžíce 1 lžíce 1 polévková lžíce cukru krupice mouka na zahuštění (nebo instantní jíška) rybízový džem
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Farářské kotlety recept
1 - 2 1 - 2 cibule (velké) 4 stroužky 4 stroužky česnek nebo podle chuti lžíce lžíce oleje pod cibuli červené víno (nebo může být i pivo) na podlití trochu trochu majoránky smetana ke šlehání
Podobné recepty jako Farářské kotlety
Ragú z hovězích žeber
1 nadrobno nakrájená cibule 2 lžíce rajčatového protlaku 2 menší celery nakrájené na kostičky 1 lžíce sardelové pasty 2 stroužky česneku nadrobno nasekané 400 ml červeného vína 1 lžíce dijonské hořčice 1 konzerva naložených pečených rajčat worcestrová omáčka 1 lžička oregana 1 lžička tymiánu
Podobné recepty jako Ragú z hovězích žeber
Boloňské špagety
V hluboké pánvi na troše olivového oleje dozlatova osmahneme utřený česnek a nakrájenou cibulku. Pak přidáme mleté maso a zprudka ho za stálého míchání důkladně opečeme. Přilijeme červené víno a dusíme v něm maso dokud se víno úplně neodpaří. Pak přidáme postupně worcestrovou omáčku, cukr, tymián, b
Podobné recepty jako Boloňské špagety
Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou - recept: Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme.Maso pak dáme odležet.Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření, tymián
Podobné recepty jako Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou
Králík v leču
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Citronová šťáva Cukr Hořčičné semínko Králičí hřbet a zadní běhy Majoránka Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Provensálské bylinky Sůl Zeleninové lečo
Podobné recepty jako Králík v leču
Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Daňčí kýta Špek Sádlo na konfitování Čerstvý rozmarýn Olej Sůl Pepř. Na švestkovou omáčku: Kvalitní červené víno Omáčku demi-glace Čerstvé švestky (povidla) Houby Cukr Olivový olej. Postup: Kýtu odblaníme a prošpikujeme špekem a větvičkami rozmarýnem. Maso osolíme, opepříme a orestujeme na sádle. Or
Podobné recepty jako Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou
Boloňské špagety III.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Červené víno Česnek Cibule Mletá paprika Mleté maso - hověz í Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Rajský protlak Slunečnicový olej Špagety Strouhaný parmazán Sůl Tymián. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Piškotová bábovka
Podobné recepty jako Boloňské špagety III.
Cikánský tokáň
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Červené víno Česnek Cibule Olej Paprika Rajče Rajský protlak Slanina Vepřové maso. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Italské kuře. Řízečky naruby. Cuketové řezy. Čokoládové muffiny k nakousnutí . Nakládané maso. Jablečné vdolečk
Podobné recepty jako Cikánský tokáň
Grilovaná polenta
Do hlubokého litinového nebo nerezového hrnce se silným dnem dáme 300 ml vývaru a víno, přidáme krájenou červenou cibuli, drcený česnek, krájená rajčata, papričku na kousky, kdo chce, tak krájené olivy. Přivedeme k varu a vaříme prudce 5 - 7 minut, pak odkryjeme pokličku a pokračujeme, dokud cibule
Podobné recepty jako Grilovaná polenta
Zapečená krabí pochoutka
dl červené víno sůl pepř mletý olej 2 lžíce strouhanka Postup přípravy receptu. 1. Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme předem spařená a na kostičky nakrájená rajská jablíčka, omytou, jadřince zbavenou a na nudličky nakrájenou papriku, oloupané a nakrájené žampiony, rozmrazené a na men
Podobné recepty jako Zapečená krabí pochoutka
Hovězí maso na zelenině II.
Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a česnek na větší kousky. Poté přidáme červené víno, worchester, bobkový list, tymián, petrželku a chvíli dusíme. Poté přelijeme vývarem, vhodíme kostku gul. šťávy, ochutíme solí a pepřem a dusíme pod pokličkou do měkka cca 1-1,5 hod. (h
Podobné recepty jako Hovězí maso na zelenině II.
Játra na česneku
ml červené víno 200 ml vývar Postup přípravy receptu. 1. Játra očistíme a odblaníme, opláchneme je a nakrájíme na menší kousky (např. na menší nudličky). Všechnu cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme ostrým nožem nadrobno. Na pánvi rozpálíme sádlo a nakrájená játra na něm krátce opečeme. Přidáme cibu
Podobné recepty jako Játra na česneku
Cibuláda z červené cibule
Vsypte nasekaný česnek a na půlkolečka nakrájenou cibuli a důkladně promíchejte, aby se cibule obalila máslem a olejem. Zasypte cukrem, přidejte tymián, chilli, sůl a pepř. Zmírněte oheň na minimum a odkryté vařte za občasného promíchání 40–50 minut, až se odpaří šťáva a cibule s cukrem začne karame
Podobné recepty jako Cibuláda z červené cibule
Játra na česneku II.
ml červené víno 200 ml vývar Postup přípravy receptu. 1. Játra omyjeme a odblaníme nakrájíme na nudličky. Také cibuli a česnek nadrobno nakrájet. Játra na sádle opečeme, přidáme cibuli a česnek, restujeme. Zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vínem a vývarem. Dusíme 10 minut. 2. Podáváme s rýží ne
Podobné recepty jako Játra na česneku II.
Králík po milánsku
Použité ingredience v tomto receptu: Červené víno Česnek Cibule Králičí maso Majoránka Máslo Olej Oregáno Pepř mlet ý Rajčata Slanina Sůl Sýr. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Tuňákový salát. Čočková pomazánka. Fazolková polévka II. Mufloní kýta. Špenátové brambory - příloha. Fo
Podobné recepty jako Králík po milánsku
Hovězí guláš se zeleninou II.
červené víno nové koření celé . Postup přípravy receptu. 1. Na oleji osmahneme po obou stranách maso a na chvilku odstavíme, nebo ztlumíme. Na vedlejší pánvi a na trošce oleje orestujeme zeleninu a cibuli. Vše je nakrájené na velké kousky. Když se zelenina zabarví, přidáme houby, nebo sušené houby v
Podobné recepty jako Hovězí guláš se zeleninou II.
Hovězí na červeném víně
Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso opláchneme, osušíme, ponoříme do této marinády a necháme 4 hodiny odležet. Poté maso vyjmeme, osušíme a poprášíme moukou. 2. Na rozpáleném oleji maso po každé straně osmahneme. Přidáme marinádu, zeleninu, osolíme a pod pokličkou dusíme z
Podobné recepty jako Hovězí na červeném víně
Kančí kýta na víně s tymiánem
Kančí kýta na víně s tymiánem - recept: Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu.Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Dušená chobotnice
ks cibule 4 stroužek česnek 1 ks paprika 50 g rostlinný olej 1,50 dl červené víno ... Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Chobotnice - mražené Cibule Nové koření Paprika Pepř mletý Rajčata Rostlinný olej Sůl. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Med
Podobné recepty jako Dušená chobotnice
Dušené hovězí na červeném víně
Dušené hovězí na červeném víně - recept: Orestujeme maso do hněda.Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá.Přidáme maso, víno,
Podobné recepty jako Dušené hovězí na červeném víně
Francouzská cibulačka
ml červené víno sůl pepř mletý 60 g ementál bageta 16 silných krajíčků. Postup přípravy receptu. 1. Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 1 hodinu dusíme plátky cibule dozlatova. Troubu předehřejeme na 200 °C. Cibuli zapráš
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka
Vepřové na houbách a červeném víně recept
1 1 cibule směs lesních hub 1 PL 1 PL ... Necháme maso asi 10 minut pustit šťávu a poté přilijeme červené víno. Necháme z části odpařit a vložíme pokrájené houby a papriku. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku a posekaný česnek, dochutíme a provaříme ještě asi 5 minut. Podle
Podobné recepty jako Vepřové na houbách a červeném víně
Hovězí po Burngunsku
Kastrol dáme na plotýnku a přilijeme vývar a červené víno tak, aby bylo maso ponořené. Přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek a tymián svázaný s bobkovým listem. 5. Přikryjeme pokličkou a vložíme do trouby. Pečeme 3 hodiny, po každé hodině promícháme. Mezitím orestujeme na másle celé oloupané
Podobné recepty jako Hovězí po Burngunsku
Redukovaný zvěřinový vývar
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Mořská sůl Mrkev Olivový olej Pepř cel ý Rajský protlak Řapíkatý celer Tymián Voda. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Dietní jablečný závin. Bramborové krokety II. Ananasové řezy. Karotkové (mrkvové) báb
Podobné recepty jako Redukovaný zvěřinový vývar
Králík na víně a česneku recept
Připravíme marinádu, česnek očistíme a nakrájíme na plátky. Do připravené marinády a česneku naložíme porce králíka, uložíme do lednice na 24-48 hodin. Cibule očistíme, nakrájíme i se slaninou na hrubší kousky, vložíme na dno pekáče, přidáme králíka i s marinádou a pod poklicí upečeme na 200°C, 60 m
Podobné recepty jako Králík na víně a česneku
Omáčka na těstoviny žampionová
Postup přípravy receptu. 1. Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme, chrstneme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná rajčata, olivy a česnek, zbytek ingrediencí a vaříme 15 min do zhoustnutí. Hodí se na vše výtečně na těstoviny.
Podobné recepty jako Omáčka na těstoviny žampionová
Sauerbraten
Přidejte patku staršího chleba. Pomalu do hrnce přilijte asi polovinu marinády, červené víno a vařte to na mírném ohni asi dvě hodiny, až maso změkne. 3. Ve smetaně důkladně rozkvedlejte mouku a za stálého míchání vlijte do hrnce. Vylovte z něj cibuli, mrkev a česnek, rozmixujte je a vraťte zas do h
Podobné recepty jako Sauerbraten
Hovězí daube
Maso přelijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, ocet, tymián, rajský protlak, červené víno, tabasko, osmahnutou cibuli, celer a papriku. Uvedeme do varu. 4. Dáme na dvě hodiny péct do trouby. 5. Podáváme s čerstvou křupavou bagetou. Podělte se s přáteli o recept Podobné recepty. Hovězí vývar / hověz
Podobné recepty jako Hovězí daube
Vepřové medailonky na víně
dl červené víno sojová omáčka grilovací koření ... Ihned mezi česnek a cibuli dáme zatáhnout maso stranou s provensálskými bylinkami na pánev, aby se na maso pěkně připekli. 5. Když je maso zatáhlé, dáme na pekáč. 6. Do zbylé směsi česneku s cibulkou přilijeme sodovku smíchanou s vodou (asi 1dl v po
Podobné recepty jako Vepřové medailonky na víně
Cibulová marmeláda recept
Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme nasekaný tymián, sůl, pepř, cukr (med) a promícháme. Oheň snížíme na minimum a vaříme asi 40 minut až se vzniklá šťáva odpaří a cibule začne karamelizovat. Přilijeme víno a ocet (případně chilli) a na prudším ohni vaříme asi 25 minut.
Podobné recepty jako Cibulová marmeláda
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím recept TopRecepty ...
Zasypeme dvěma lžícemi hladké mouky, promícháme a zalijeme vývarem nebo vodou s masoxem. Uvedeme k varu, přidáme mletý kmín, sušenou zeleninovou směs, prolisovaný česnek a červené kysané zelí. Vaříme 10-15 minut. Přidáme kostku cukru a lžíci octa, promícháme a vsypeme na kostičky nakrájené uzené mas
Podobné recepty jako Smetanová polévka s kysaným červeným zelím TopRecepty ...
paštika z divočiny
paštika z divočiny - recept: Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.
Podobné recepty jako paštika z divočiny
Dančí maso na kořenové zelenině recept
1 1 střední cibule kousek kousek slaniny sůl celý pepř bobkový list nové koření celý pepř ... Ten jalovec jsem chtěla dokoupit,ale zapomněla jsem a asi to nějak nevadilo.Mimochodem to červené víno je výborné k tomu-už taky nezbylo. Odpovědět Simona Skolakova 25. 10. 2011 13:15 Veronika.Hrozna:zajíma
Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině
Dušené červené zelí
dl červené víno 1 ks červené zelí ... Červené víno Červené zelí Cibule Citron Cukr Jablka Máslo Mouka Pepř mlet ý Sůl. Podělte se s přáteli o recept Mohlo by vám zachutnat. Tatarský biftek. Řecký salát a la ENKI. Celerová pomazánka III. Pečený česnek. Vepřové kari. Výborné koblížky z trouby. Hrníčko
Podobné recepty jako Dušené červené zelí
Hovězí kližka á la Krkovička s kedlubnovým zelím recept ...
3 3 střední cibule 2 2 slovenské papriky 7 7 malých žampiónů 10 10 cherry rajčátek 1 PL 1 PL sladké papriky sůl pepř kmín koření na steaky (míchám si své) 1 dcl 1 dcl červené víno hovězí vývar Zelí: 1 1 velký kedluben i s listím (ne gigant) 5 dkg 5 dkg uzeného bůčku
Podobné recepty jako Hovězí kližka á la Krkovička s kedlubnovým zelím ...
Spaghetti con polpettini
ml červené víno 0,70 l rajčatová omáčka bobkový list snítka tymiánu polpettini ... Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Mleté maso Olivový olej Oregáno Pancetta Parmazán Pecorino Petrželka Piniové oříšky Rajčatová omáčka Rozmarýn Snítka tymiánu Strouhanka Tymián Žloutek. Podělte se s přáteli o re
Podobné recepty jako Spaghetti con polpettini
Zvěřinové klopsy recept
Postup přípravy. Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku rozetřeného se solí, lžičky zázvoru a 2 lžic oleje. Proložíme plátky slaniny, kořenové zeleniny a cibule a těsně složíme do
Podobné recepty jako Zvěřinové klopsy