Polévka z uzeného masa
Polévka z uzeného masa se výborně hodí ve chvíli, kdy vaříte uzené maso k obědu, protože lze vývar z masa použít na jedno...
Mandlový koláč s broskvemi
Mandlový koláč s broskvemi je lahodný a moc dobrý zákusek. Ke kávě, nebo k odpolednímu čaji je jako stvořený. Sůl, cuk...
Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou
Rizoto s kuřecím masem a hlívou ústřičnou připravíte za méně než půl hodiny. Použijte rýži basmati, je pro rizoto jedna ...
Masové kuličky
Masové kuličky podávejte v rajčatové omáčce. Třeba s oblíbenými těstovinami. Kromě trouby můžeme při vaření použít třeb...
Bramborové noky s křupavým prosciuttem a šalvějí
Bramborové noky s křupavým prosciuttem a šalvějí jsou prostě vynikající. Křupavá šunka a lahodné nočky, to je skvělá komb...
Kentucké dušené hovězí
Kentucké dušené hovězí má podmanivou chuť a osloví každého, kdo má rád hovězí guláše. Je to lákavé jídlo a rozhodně sto...
Ovocný nanuk s jogurtem
Ovocný nanuk s jogurtem je jednoduchá zdravá doma připravená zmrzlina. Stačí mít doma čerstvé ovoce a formičky na nanuky....
Makrobiotická miska
Velmi zdravé a na vitamíny bohaté jídlo, které máte hotové za pár minut. Makrobiotická miska hraje všemi barvami a můžete...
Dresing na hamburger
Dresing na hamburger podle tohoto receptu připravíme ze surovin které máme určitě všichni doma. Podle své vlastní chutě s...
Jahodovo banánové smoothie
Naprostá klasika a velká rychlovka je tohle jahodovo banánové smoothie. Příprava je tak rychlá, že ji zvládnete i v nejvě...
Treska v těstíčku
Treska v těstíčku může být podávaná klasicky se smaženými brambůrkami nebo s hranolky. Ale výborná je i s jemnou bramboro...
Burrito na korejský způsob
Burrito na korejský způsob je exotické a chutné jídlo plné bylinek a koření. Kvalitní hovězí maso je důležitou součástí j...
Super rychlá melounová tříšť
Léto už je tady a každý si rád dopřeje ledové osvěžení. Obzvláště děti milují ledové tříště. Vyrobte jim svou domácí bez ...
Čočková polévka s kořenovou zeleninou
Čočková polévka s kořenovou zeleninou je hustá, sytá a báječně se hodí do sychravých podzimních dní. Uvařte ji k večeři...
Smetanové dýňové těstoviny
Smetanové dýňové těstoviny je jídlo které nás zahřeje a nasytí nejen v sychravých dnech. Recept je velmi jednoduchý a ryc...
Zeleninové kari s červenou čočkou
Indická kuchyně má velmi dlouhou tradici a charakterizují ji ostřejší a výrazně kořeněné pokrmy. Mezi oblíbená indická jí...
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou
Marinovaný kapr a salát s červenou řepou může být slavnostní vánoční večeře trochu jinak než je obvyklé. Proč občas nevy...
Hovězí na hořčici
Hovězí na hořčici podáváme s houskovým knedlíkem nebo vařenými brambory. Použijeme například hovězí krk, nebo jiné maso v...
Telecí závitky
Telecí závitky budou nejlepší s bramborovou kaší. Ale ani vařené brambory nebo noky nejsou špatnou volbou....
Bramborové placky
Bramborové placky můžeme podávat jako přílohu k masům, nebo je můžeme se škvarky či s dušeným špenátem předložit jako hla...
Koprová omáčka
Koprová omáčka a recept, který najdete níže, je blesková koprová omáčka jako od babičky....
Omáčka na těstoviny
Tato omáčka na těstoviny je jen jeden z mnoha možných receptů. Kvalitní těstoviny si už zvolíte sami....
Horkovzdušná fritéza
Horkovzdušná fritéza je příjemný pomocník do kuchyně, ve kterém můžeme připravit jídlo bez připalovaného tuku, tudíž mno...
Řecké pečené jehněčí s novými brambory
Řecké pečené jehněčí s novými brambory je rychlá a jednoduše připravená pečeně. Jehněčí maso je zdrojem kvalitních bílkov...